2777
2789

من بچه دوممه

استرس زایمان دارم واقعا

زایمان اولم بیدرد بود

ولی الان هزینه هاش خیلی بالاس

انشالله زایمان خیلی راحتی داشته باشی

عرق کاسنی بخور برای زایمان راحتر و زردی نگرفتن بچه وخوشگل شدنش

سوره انشقاق والعصر هم زیاد زیاد بخون

وقتی جوجه‌اتو بغل بگیری به این روزات میخندی

بگیر بخواب وخوب استراحت کن تا جوجه نیومده

وقتیم جوجه اومد سعی کن یه مامان شاد وپرانرژی وخستگی ناپذیر باشی

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی عزیزم 😘😘😘😘😘 شما جای خود ولی نمیدونی من با این جمله چقدر کیف کردم😍😍 ماشاءالله لا حول ولا ...

فدات بشم عزیزم.از رحمت خدا ناامید نباش ان شاالله خدا بحق خدابودنش بحق بزرگ بودنش و ارحمن راحمین بودنش دلت رو شاد کنه و یه جایی دامنت رو سبز کنه ک اصلا فکرشو نمیکردی.آمین

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
درسته خوب درد دارن ولی قبله زایمان میشه بخاطر سپرد میگن دعایی که اونموقع کرده بشه براورده میشه 

تاحالا زایمان داشتی؟

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج
من ک ۳ تا بچه دارم بازم دلم برا بارداری تنگ میشه خیلی قشنگه انشالله توراهیا سالم بیان منتظرام بزودی ...

ان شاالله 

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
راهنماییت میتونم بکنم.اگرمیخوای طبیعی باشی حتمابرو بیمارستان خصوصی دکترزایمانتوانجام بده دولتی رفتن ...

اره چرا که نه.ممنون بابت راهنماییت عزیزم.حدالامکان سعی میکنم انجام بدم.ممنون

درسته خوب درد دارن ولی قبله زایمان میشه بخاطر سپرد میگن دعایی که اونموقع کرده بشه براورده میشه 

ها مجردی

قبل زایمان ینی کی؟

اصلا هیچی یاد آدم نمیمونه هیچی

همش استرس ونگرانیه

و درد

فدات قربونت برم شما هم همینطور هرچی میخوای خدابهت بده 😘😘😘دلم میگه بزودی زود باردار میشی یادت باشه ...

باشه گلم حالاکه حس ششم داری بنظرت پسرمیشه یادختر؟

سلامتی وظهورامام زمان صلوات بفرستین
وای اسی خوووووشبحالت میشی بگی علائمت چی بود ک پسره

فدات.علایم خاصی نداشتم ولی عاشق ترشیجات بودم.و از شیرینی اینا بدم میومد و فوق العاده بالا میاوردم واااای خداروشکز اون روزا تموموشد

فدات.علایم خاصی نداشتم ولی عاشق ترشیجات بودم.و از شیرینی اینا بدم میومد و فوق العاده بالا میاوردم وا ...

من سر پسرم برعکس شما بودم

اره چرا که نه.ممنون بابت راهنماییت عزیزم.حدالامکان سعی میکنم انجام بدم.ممنون

قربانت عزیزم انشالله زایمان راحتی داشته باشی نی نی صحیح وسالم بیادبغلت.اگرتاپیک زایمانتوزدی منم تگ کن.موفق باشی.😍😘❤