2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم بهترمیشه عزیزم روش زوم نکن البته درک میکنم خییییلی سخته من از وقتی باردارشدم حس بویاییم چندین ...

واي منم توي بارداري هام اينجوري بودم چقدر سخته

بوي بدن آدما رو از چند فرسخي متوجه ميشدم

بوياييم بشدت قوي شده بود

منم عید کرونا گرفتم الان چندین ماه همه بوها بوی خیلی بدی میدن خیلیی اول رفتم دکتر گفتن سینوزیت  ...

وااااای منممممممم😳😳😳😳من عید کرونا گرفتم تا دوماه بویایی نداشتم بعدش که برگشت اونجوریم تقریبا ۴ماه میشه نه مرغ میخورم نه گوشت نه خیار ماست بربری خیلیییی بوی بدیه هیچکس متوجه نیس،رفتم دکتر ریه و گوارش تست ریه گرفت که داغون بودم گوارشمم گفت آزمایش دادم نشون دادم گفت مشکلی نداره

آب نمک درست کن با آب ولرم و بکش تو بینیت

سرت درد میگیره و تیر میکشه ولی ضدعفونی کننده قوی هست، تو حمام هم زیر دوشآب گرم همین کارو بکن

خیلی موثره

برام هیچ حسی شبیه تو نیست❤
وااااای منممممممم😳😳😳😳من عید کرونا گرفتم تا دوماه بویایی نداشتم بعدش که برگشت اونجوریم تقریبا ۴ما ...

دقیقا عین من 

منم اوایلش ک خیلی بد بود حتی بوی بخار کتری رو هم بوی بد میفهمیدم بعد رفتم عطاری گفت سینوس عفونت کرده ی دوتا داروی گیاهی داد ک یکیش روغن بنفشه اس با پایه ی کنجد 

ی کم خوبم کرد ولی همچنان بوی بد هست 

از همه بیشتر بوی پیاز و خیار برام خیلی زننده اس 

ولی پزشک چن روز پیش بهم گفت ک بوی بد بینی تا یک ماه برای سینوس میشه بعدش تموم میشه 

من هرکاری بگید کردم با سرم یک ماه بینیمو شست و شو دادم عنبرالنسا دود کردم و و.. ولی فایده نداشت 

فقد ی چیزی ببخشید اینو میگم ی دفعه انگار از حفره بینیم چیزی میافته تو گلوم در حال خفه شدن میشم بعد چرک سفید سفید از گلوم میاد