2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال دارم اوایلش حس می کردی گلوت یا شکمو معذه ات تیر بکشه؟ من جدیدا اینطوری میشم میگم شاید کروناست 

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
من نه بو ونه مزه متوجه نمی شدم اصلا تا سه ماه.😐

تپش قلب داشتين?

من نه بو ونه مزه متوجه نمی شدم اصلا تا سه ماه.😐

منم عید کرونا گرفتم الان چندین ماه همه بوها بوی خیلی بدی میدن خیلیی اول رفتم دکتر گفتن سینوزیت 

ولی چن روز پیش رفتم سیتی سر دادم فعلا نبردم نشون پزشک بدم 

ولی تو ی برنامه ای متخصص مغز اعصاب گفت ک چندین گزارش داشتیم از اینک بعد کرونا همه بوهای اطرافشونو بوی زننده میدونن گفتش ک از عوارض کروناس و هنوز داره روش تحقیق میشه و الان نمیتونم چیزی بگم 

من الان برای بار دومم کرونا گرفتم تو قرنطینه ام ولی همچنان بوی بد میاد حتی مزه ها هم برام تلخ فقد مزه نوشابه رو میفهمم همین😔

من از ۳ ماه گذشته از کرونا گرفتم ولی هنوزم هنی جیز بوی دستشویی میده حتی بهترین خوراکی ها

کم کم بهترمیشه عزیزم روش زوم نکن البته درک میکنم خییییلی سخته من از وقتی باردارشدم حس بویاییم چندین برابر شده و بوهای بدی که بقیه حتی متوجه نمیشن رو میفهمم و خیییلی ازار دهنده ست 

انشاالله زودتر خوب بشی

خدایاشکرت
کم کم بهترمیشه عزیزم روش زوم نکن البته درک میکنم خییییلی سخته من از وقتی باردارشدم حس بویاییم چندین ...

مرسی گلم، الان چند روزه این حالت خیلی بدتر شده همش میترسم باردار باشم😪