2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم .امشب اینطورشدمیخوام فرداببرم مطب میترسم برم بیمارستان

همین الان براش شیاف بزار.. تبش سریع قطع میشه 

هرچی هستی خر نباش، قانع ب کم نباش 😎.                     آخه چرا الکی میترکونی نی نی یار منکه مظلوم بووووددددم😁😜😜

سلام خانم  بلا ب دور.فکر نکنم تشنج چشمام سیاهیش میره سفید میمونه دندونا قفل میشه بچه فقطططط میلرزه هوشیاریشو از دست میده..خیلی خیلیییی مراقبش باش ببرش دکتر یا درمانگاه شبانه روزی امپول تب بزنن

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️
سلام خانم  بلا ب دور.فکر نکنم تشنج چشمام سیاهیش میره سفید میمونه دندونا قفل میشه بچه فقطططط میل ...

شهرمابیمارستاناش افتضاحه پارسال واکسن چهارماهگیش تبش چهل بوددکترعمومی اصلابچه رونگاهم نکردگفت دوساعت دیگه صبرکنیدتامتخصص بیادببینش .بادعوابهش سه سی سی بروفن دادحتی نکردبراش بروفن هم بنویسه می‌گفت بروغزبیرون بگیرد صورتی که بیمارستان بودیم