2777
2789
عنوان

دوسدارم بمیرم

126 بازدید | 11 پست

ناامبد شدم از زندگی دوسدارم بمیرم

زندگی خوبی دارم اما خاهرمو ک میبینم زجر میکشه و تو زندگیش سختی زیادی داره دیگ طاقت ندارم چون خیلی دوسش دارم 

بهترین انتقام از روزگار شاد بودن است، آنقدر می خندم که غم از روی رود...

من نمیدونم کی به ما گفته قرار زندگی اسون باشه؟!

https://rastmard.com/?mref=eln   دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه  برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه معصومیت بچه هام میکنم میگم غصه هارو فراموش کنم..نگاه نگاه مهربون همسرم مبکنم میگم فراموش کنم... اما اذیت شدن خاهرم رو ک میبینم داغون مبشم... طاقت ندارم دیگ 

پیش زن بابا زندگی میکنه همش زجرش میده با حرفاش با حرکاتش با دق دادناش ...پدرمم در قید جیاط نیس مادرمونم که خیلی وقت پیشا فوت شده... تنها کسش تو زندگیش منم که هیچکاری از دستم برنمیاد جز غصه

پیش زن بابا زندگی میکنه همش زجرش میده با حرفاش با حرکاتش با دق دادناش ...پدرمم در قید جیاط نیس مادرم ...

چند سالشه ؟ارث نداشت پدرتون؟یه خونه نزدیک خونه خودتون اجاره کنی حواست بش باشه 

چند سالشه ؟ارث نداشت پدرتون؟یه خونه نزدیک خونه خودتون اجاره کنی حواست بش باشه 

نه هیچ ارثی جز ذلت نداشت برامون ... کاش سالها پیش اونم فوت میشد قبل ازاینکه زن بگیره

نه هیچ ارثی جز ذلت نداشت برامون ... کاش سالها پیش اونم فوت میشد قبل ازاینکه زن بگیره

چند سالشه؟پس حالا خوبه نگهش میداره...پس عزیزم تا میتونی بهش سر بزن با زن بابات  رفیق شو براش کادو بخر ازش تشکر کن خلاصه با چرب زبونی یکاری کن با خواهرت خوب بشه