2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

1741 بازدید | 15 پست

سلام پسرم دوروزه بود زردیش بود ده ‌‌‌...بعد پنج روزش شد زردیش ۱۵.۷ بعدش بادستگاه اومد شد ۹ البته بعد چندروز تو دستگاه موندن ...بعد ک دستگاه رو برداشتیم زردیش توچهارروز ۴ درجه رفت بالا و دوباره شد ۱۳...بردمش حجامت و شیرخشک دادم شیر خودمو قط کردم ...بعد باعرق کاسنی میشورمش البته قطره زردی هم میدم ...

ک امروز تو ۱۹ روزکیش شد ۸.۲

الان بنظرتون من شیرخشک و ادامه یدم یا نه قط کنم و دوباره شیرخودمو بدم .؟

زردی بچه هم تو این روزها باید چندباشه ؟

ممنونم از هرکی ک با دقت ب سوالام جواب میده🙏🙏🙏🙏🙏

نکن خواهر من،عزيز من نکن

بچه رو ببر دکتر ببين اون چي مي گه،زردي مي توني باعث اسيب مغزي ناشنواي .... بشه

ازمايش عفونت ادراري فاويسم بايد بدي براش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زردي که بيش از دو هفته طول بکشه بايد بررسي بشه،عددشو من و شما نمي تونيم تشخيص بديم پزشک بسته به وزن نوزاد مي گه

خواهشا ببرش دکتر ازمايشاتشو کامل انجام بده

نکن خواهر من،عزيز من نکن بچه رو ببر دکتر ببين اون چي مي گه،زردي مي توني باعث اسيب مغزي ناشنواي .... ...

اون گفت تا دوماه طول داره...

فاویسم و با تیرویید غربالگری گرفت نداشت نرمال بود ..

عفونت ادرار هم دکتر چیزی نگفت

زردی بالای ۲۵ ب مغز اسیب میزنه

دکتر اطفال گفت کف پا مالش بدین اگه سفید میشه زردی میره

ولی من موندم الان شیر خشک و ادامه بدم یا نه ترسم اینه دوباره بره بالا

اون گفت تا دوماه طول داره... فاویسم و با تیرویید غربالگری گرفت نداشت نرمال بود .. عفونت ادرار هم د ...

به دکتر اينم گفتي که بچه رو حجامت کردي زرديش اومد پايين?

ببين من يه احمقي ام که خودم اينکارو با بچم کردم و بعد دور از جون شما مثل سگ پشيمون شدم،بعد از واکسن دو ماهگي معلوم شد بچم عفونت ادراري داره و بيمارستان بستري شد،خواهشا برو به دکتر بچت بگو همه چيزو،فوقش مي خواد سرت داد بزنه،اما تا دير نشده بچتو نجات بده تا مثل من يه عمر پشيموني برات نمونه

پس هنوز هم ندم نظر شوهر منم اینه ‌‌‌..گفتم دوباره ی سه شنبه ببرم ازمایش ‌‌

ببین اگه از نظر مالی مشکلی نداری حتما بچتو ببر بیمارستان اونا حواسشون به بچه میشه من خودم سه شب بودم ینی داشتم دق میکردم دنیا برام جهنم شده بود ولی خب دخترم خوب شد بعد هی میبردم دکتر معاینه میکرد

به دکتر اينم گفتي که بچه رو حجامت کردي زرديش اومد پايين? ببين من يه احمقي ام که خودم اينکارو با بچم ...

برا چی سرم داد بزنه بهش گفتم حجامت دارم میکنم ...گفت پیش ی ادم خوب ببر خودشم اعتقاد داره ب این چیزا ...

بعدش من با دکتر در ارتباطم شاید لازم بود میگفت ازمایش عفونت و