2777
2789
عنوان

عفونت ادراری در بارداری

332 بازدید | 9 پست

سلام دوستان. من ۱۳ هفته و ۵ روزه باردارم. موقع ادرار درد دارم و لباسم بو میگیره. علائم دیگری ندارم. در آزمایش های هفته ۹ هم عفونت منفی بود !! پس مشکل چیه ؟ دکتر دوباره آزمایش ادرار نوشته. به نظرتون خطر نداره ؟؟؟ نگرانم. لطفا راهنماییم کنید

تعداد رای : 1
نظرسنجی
لطفا راهنماییم کنید
0
0%
ممنون میشم
1
100%

منم عفونت داشتم و دکترم‌ گفت عفونت تو بارداری رو خیلی جدی بگیر برام سفکسیم نوشت و با خوردن ۱۲ تاش‌ خوب خوب شدم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت داری حتما نمیدونم مشکل کجاست عفونت با دا و رفع میشه مشکلی پیش نمیاره 

چون تا ۳ هفته دیگه پیش دکترم نمیرم. تا اون موقع خطر نداره ؟ عفونت باعث سقط نمیشه ؟؟؟

عزیزم حتما درمانش کن 

منم داشتم یه دستی گرفتمش 

الان داغونم 

بیس سی بار دکتر رفتم 

هیچ نتیجه ای فردا میخام برم دکتر شیراز 

عفونت قارچی گرفتی چون لباست میگی بو میده 

من عفونت قارچیم به زخم واژن تبدیل شده 

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !
چون تا ۳ هفته دیگه پیش دکترم نمیرم. تا اون موقع خطر نداره ؟ عفونت باعث سقط نمیشه ؟؟؟

عفونت خطرناک کلا ازمایش بده جوابشو ببر نشون بده یا دکترت عوض کن لباس زیرهای قدیمتو بنداز بره جنس خوب بگیر شاید خودتم حساسی یا منشا جای دیگه است

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝
عزیزم حتما درمانش کن  منم داشتم یه دستی گرفتمش  الان داغونم  بیس سی بار دکتر رفتم& ...

منم ۲.۳ ساله تند تند عفونت میگرفتم. که اخرش گفتن زخمه. اردیبهشت امسال فریز کردم. ولی باز همون علائم قبلا رو دارم. مثل عفونت. 

همیشه موقع ادرار درد دارم.

مثانه ات مشکل ندار قبلا هم اینجوری بودی سوزش معمولا علائم.ادرار یا پهلو درد باز با دکترت مشورت کن بزن نت ببین دیگه چه دلایلی دا ه شاید اوایل بارداریت این جوری شدی 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝