یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
گف بیا بخور گفتم میل ندارم قاشقو سمتم پرت کرد که زندگیمو خون کردی برا ماشین جد و آبادمو فحش داد اومد ...
چرا طلاق نمیگیری از این حیوون؟؟
مگه بهش بدهکاری داری که انقدر خودتو زیر پاهاش له کردی؟!
حالا یه عده میخوان بگن داری زندگیشونو بهم بزنی آخه نفهم این زندگی درستی داره که من دارم خرابش میکنممم؟؟؟؟؟؟
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
افتادم وسط سفره غذا دهنمو جر داد غذاها رو ریخت تو دهنم گف بخور و از این ببعد بگو چشم چشام داره سیاهی میره انقدر بدنم درد میکنه دلم سیاه شده وقتی نگاش میکنم چندشم میشه
خیلی جالبه که داری ماشین بخری ولی نمیدونی کجا بری!!
اگر خودت این زندگی و ترجیح میدی پس این تاپیک فقط جنبه ی درد و دل داره
متاسفم که فکر کردم دنبال راهکار هستی گلم
فقط نمیتونم بخونم چون عصبی میشم استارتر عزیز🌹
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اولا تو نباید برای خرید ماشین از شوهرت اجازه بگیری دوما وقتی بخاطر رفتار بد شوهرت غذا رو از خودت سل ...
شوهر من خیلی وحشیه یخورده رحم نداره انقد دلمو شکسته بخدا هیچی واسش کم نزاشتم تا وقتی ازش درخواستی نداشته باشم و بگم چشم خوبه ولی اگه حرفی بزنم بهم حمله میکنه
خیلی جالبه که داری ماشین بخری ولی نمیدونی کجا بری!! اگر خودت این زندگی و ترجیح میدی پس این تا ...
همه ی راهها رو میدونم دلم به اندازه یدنیا گرفته میخواستم درد و دل کنم مثل خیلیا من یه معلمم که همه بهم احترام میزارن از بیرون همه فک میکنن خوشبختم ولی خیلی بدبختم
از شب عروسیمون بگم که واسه خیلیا بهترین شبه اما من دلم پر از غصه بود خونوادم بهش گفتن قبل اینکه ببریش خونت بیارش اینجا نون کمرش ببندیم که روزی بیاره خونت مادر شوهرم یه کاری کرد که مهمونا معطلن و غذا نخوردن شوهرمم با من و خونوادم افتاد دعوا ولی منو برد ولی با کلی منت ودعوا همش هم مسخرم میکرد که این چه رسم مسخره اییه
مراسم خاکسپاری مادرشوهرم وقتی از ماشین پیاده شدم گوشیم از رو پام افتاد من نفهمیده بودم بعد یادم افتاد گوشیم نیست رفتم تو ماشین رو گشتم زنگ که میزدم صداش می اومد نگو زیر ماشین جلویی افتاده بود یه چند دقیقه ایی سر خاک نبودم و دنبال گوشی می گشتم وقتی اومدم به شوهرم بگم اومد وسط جمعیت زد تو گوشم که کدوم گوری بودی نزاشت حرف بزنم
سر اولین بچم رفتم آزمایش بدم فهمیدم باردارم مامانم همون موقع زنگ زد خبر بارداریمو گفتمش کلی خوشحال شد زنگ زد به شوهرم بگه من تا برسم خونه گفته بود وقتی رسیدم خونه شوهرم حمله کرد سمتم انقد منو زد که چرا اول به من نگفتی نزاشت حرف بزنم