2777
2789
عنوان

روغن مار گرفتم برای موهام

2380 بازدید | 24 پست

خانما رفتم روغن مار گرفتم واسه موهام چون خیلی تعریفشو شنیدم احتمالا انشاالله نوروز مراسمم باشه میخام موهام یکم بلند شه چون چند ماه پیش پسرونه زدم😑😑😑اصلا فکرم سمته این نرفت ک مراسممه چون قعطی نبود

فروشنده گفت به ساقه ی موهات بزنی به ریشه ی مو نزنی وقتی از حمام میایی بزن باید موها خیس باشه

کسی استفاده کرده ؟ایا همینطوری ک گفته بزنم؟گفت اصلا به ریشه نزن 

بنظرتون رشد میکنه اینطوری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن مار اصلش ایران نیست بابای دوستم واسه دوستم از کربلا اورد خیلی خوب بود ولی رو رشدش تاثیری نداشت

روغن کرچک با روغن نارگیل دوتاشو باهم بزن ب موهات رشد موهات عالی میشه من دارم استفاده میکنم موهام خیلط بلنده

آلبالو۳ سابق🍀خدایا شکرت🌸
روغن مار اصلش ایران نیست بابای دوستم واسه دوستم از کربلا اورد خیلی خوب بود ولی رو رشدش تاثیری نداشت ...

همه چی میزنم خواهر😂زوغن زیتون روغن نارگیل اب برنج دیگه جونم برات بگه اب بابونه اب شنبیلیه😂این فکنم خارجیه واسا عکسشو برات میذارم ببین