2777
2789
عنوان

با خواهرم دعوام شد خیلی دلم گرفته

324 بازدید | 36 پست

شاید ناهی یه بار مجبور بشم از خونه برم بیرون 

کسیو ندارم بچه یکسالمو بذار پیشش

جز خواهرم

امروز بهم گفت من خر حمالیتو همش میکنم

خب من کسیو جز اون ندارم

تا حالا چند بار بهم گفته

اگه مادر داشتم کمکم میکرد 

خیلی دلم گرفته گریه ام بند نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس کمکش بی منت نیست غیر از مادر

من عقدم و مامان ندارم گاهی وقتا ب همین موضوع فکر میکنم ک مجبورم بچمو بزارم پیش مادرشوهرم وقتایی ک سر کارم و حتی فکرش هم اذیتم میکنه 

منم امروز زنگ زدم مامانم گفتم ناهار چی دارین گرسنمه بیام اونجا .گفت هیچی نداریم املت گذاشتیم 😐😐 فک نکن مامان داشتی بهتر بود 

من بهت ایمان دارم ،مطمنم تو بهترین هارو برام میخوای ...من راضیم ب رضای تو 

درسته کمک کنه نگه داره خوبه لطف کرده ولی وظیفش نیست عزیزم من خودم هزارباربرام پیش اومده خودشون میرفتن بیرون منم بچه شونونگه ندارم خوب حوصله شونداشتم خوشم نمی اومد وظیفه ی من نیست توم ناراحت نباش 😘باخودت ببرش یاشوهرت نگه داره

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
هیچکس کمکش بی منت نیست غیر از مادر من عقدم و مامان ندارم گاهی وقتا ب همین موضوع فکر میکنم ک مجبورم ...

والله کمک مامان من با منته ،اینو دیگه کجایی دلم بزارم .حاملگی ویار بد مادرشوهر مریض اومدم نششستم اینجا ،مادرم ۲ روز منو نگر داشت اخرش گفت من تورو نخواستم خودت ب دنیا اومدی انتظار زیادی از من نداشته باش 

من بهت ایمان دارم ،مطمنم تو بهترین هارو برام میخوای ...من راضیم ب رضای تو 
هیچکس کمکش بی منت نیست غیر از مادر من عقدم و مامان ندارم گاهی وقتا ب همین موضوع فکر میکنم ک مجبورم ...

هییییی واقعا سخته 

همیتطور بغضم میگیره و گریه میکنم خواهرم خیلی به گردنم حق داره همیشه کمکم کرده ولی همش میگه من قدر نشاسمو خودش خوبه

عیب نداره ....سعی کن منت سرت نباشه والا خواهرما باید کلشا ماچ کنم هر وقت کار دارم میرم دوتا بچما میزارم ومیرم ...قربونش برم...بهش بگو فردد نوبت تومیشه اخه گیرت به من میفته

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
منم امروز زنگ زدم مامانم گفتم ناهار چی دارین گرسنمه بیام اونجا .گفت هیچی نداریم املت گذاشتیم 😐😐 فک ...

وا خب ناهارشون املت بوده دیگه

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕