2777
2789
عنوان

با خواهرم دعوام شد خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 36 پست
هییییی واقعا سخته  همیتطور بغضم میگیره و گریه میکنم خواهرم خیلی به گردنم حق داره همیشه کمکم کر ...

خوب تو گاهی اوقات یه کادویی چیزی بگیر یا مثلا بوسش کن وتشکر کن شیرین زبونی کن بگو دنیامسو تو... خلاصه خرش کن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم بازم بودنش بهتر تا نبودش  من خیلی تنهام

منم تنهام ،خونه مادرشوهرم هر ۳ تاشون مریضن .منم امروز بویاییمو از دست دادم هر دکتری میرن بهشون میگن کرونا گرفتین.من حامله چرا باید اینجا باشم .ببین چقد تنهام ک راضی بودم کرونابگیرم اما اینجا باشم 

من بهت ایمان دارم ،مطمنم تو بهترین هارو برام میخوای ...من راضیم ب رضای تو 
خوب تو گاهی اوقات یه کادویی چیزی بگیر یا مثلا بوسش کن وتشکر کن شیرین زبونی کن بگو دنیامسو تو... خلاص ...

قدرمو نداره

همش فکر میکنه بدم و خودش خوبه

منم به اندازه اون سختی کشیدم ولی اون فکر میکنت فقط خودش عذاب کشیده

قدرمو نداره همش فکر میکنه بدم و خودش خوبه منم به اندازه اون سختی کشیدم ولی اون فکر میکنت فقط خودش ...

عیب نداره میگذره هم خونته بازم خیلی جاها بخاطر روابط باید کوتاه اومد

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
منم تنهام ،خونه مادرشوهرم هر ۳ تاشون مریضن .منم امروز بویاییمو از دست دادم هر دکتری میرن بهشون میگن ...

اخی عزیزم

میفههم

سخته واقعا 

حالا با دلخوری از خونم رفت ایت امه بهش میرسم اخرشم اینجور

من حامله ام ویار بد دارم نمیتونم هر غذای بخورم 

به نظرم شما خیلی پرتوقعی

منم باردارم وقتی میرم خونه مامانمینا نمیزارم خیلی پختنی درست کنه تواین شرایط به خاطر من

بااین که میلم به پختنی میکشه

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
به نظرم شما خیلی پرتوقعی منم باردارم وقتی میرم خونه مامانمینا نمیزارم خیلی پختنی درست کنه تواین شرا ...

عزیزم منم تو حاملگیم حساس بودم مثل ایشون 

ادم دلش میشکنه

مخصوصا من که مادرم نداشتم و وواقعا تنها بودم

همش ارزو میکردم کاشکی یکی برام یه غذا بیاره چون خودم واقعا نمیتونستم درست کنم ولی هیچ کس نبود ..‌‌..

عزیزم منم تو حاملگیم حساس بودم مثل ایشون  ادم دلش میشکنه مخصوصا من که مادرم نداشتم و وواقعا ت ...

بله میدونم من خودمم همش دلم میخواد کسی برام غذابیاره

ولی ادم نباید ازمادرش ناراحت بشه به خاطر غذا

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
وا خب ناهارشون املت بوده دیگه

بایدمامانش ازدل این باخبرمیشدکه چی دوست داره😑 چقد توقع دارید شما من که توقعم ازمامانم سالی یه باربهم زنگ بزنه اونم نمیکنه سالی دوبارم میرم شهرمون یه روز دوروز میمونم اونم فقط خونه روتمیزمیکنم واسش تازه منتم میکنه روسرم

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔

خیلی پرتوقعی استارتر 

خب دوس نداره نگه داره بچه ی شمارو 

وظیفه اش نیست که اگر هم نگه داشته تا الان لطف کرده

اصلا بگو سالی یه بار میذاری پیشش باز وظیفه اش نیست 

شما اگه میدونستی امکان داره نتونی بچتو نگه داری خب بچه دار نمیشدی 

خدایا شکرت 🌷
بایدمامانش ازدل این باخبرمیشدکه چی دوست داره😑 چقد توقع دارید شما من که توقعم ازمامانم سالی یه باربه ...

اره واقعا ، حالا من خیلی وقتا خونه مامانم بی خبر میرم ک زحمت نیوفته غذاشون یه چیز معمولی بوده و شاید من دوست نداشتم ولی خوردم و تشکر کردم

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
خیلی پرتوقعی استارتر  خب دوس نداره نگه داره بچه ی شمارو  وظیفه اش نیست که اگر هم نگه داش ...

وا این چه حرفیه که میزنی 

مگه من بچه مو به کسی سپردم بزرگش کنه که بچه دار نمیشدم

من ۶ ماه تموم همش تو خونم هیج جا نرفتم بخاطر بچن حتی تا سر کوچه

کلا دوسا بار رفتم از عید اونم واقعا کار واجب بود

من نا پدر دارم نه مادر

یعنی خواهرم نباید یکم کمکم کنه؟من یه تنه خودم بچمو بزرگ کردم سالی دوسه بار نگه داشتن بچه از خواهر خودت که نیدنه کسیو نداری انتظار زیادی؟

وا این چه حرفیه که میزنی  مگه من بچه مو به کسی سپردم بزرگش کنه که بچه دار نمیشدم من ۶ ماه تمو ...

هیچ بایدی در کار نیست 

خیر خواهر شما وظیفه اش نیست تا الان هم اگه دو سه بار سپردی بهش اونم نگه داشته لطف کرده 

قرار نیست هر وقت خواستی نگه داره 

حالا چندبار نگه داشته این بار گفته نگه نمیدارم شمام اومدی تاپیک زدی براش که ناراحتی ازش 

اصلا نباید از کسی انتظار داشته باشی اینجوری اعصاب خودت آرومتره 

ببین اونایی که حتی خواهر هم ندارن بچشون کجا میذارن شمام همون کارو کن

خدایا شکرت 🌷