2777
2789
عنوان

به نظرشما؟ 🤔

155 بازدید | 15 پست

وقتی کیک بایه کوچولو تزیین فوندانت سفارش میدی، دقت چنید یه کوچولو نه اینکه سطحش چامل با فوندانت پوشیده شده باشه

بعد بهتون میگن کیلو50 چجوری حساب میکنن؟ 

میخوام بدونم چه یه کوچولو از فوندانت استفاده کرده باشه چه کل کیک وبا فوندانت تزیین کرده باشه قیمت فوندانت حساب میکنه؟ 

یا نه هچه قدر فوندانت به کار برده باشه پول اونو حساب میکنه به اضافه ی کل کیک وخامه ای که استفاده شده؟ 

اندازه ای ک استفاده میشه حساب میکنه

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیک کیلویی حساب میکنن

یا کلا یه قیمته یا مثلا میگن با فوندانت 50  با خامه 40

وقتی فوندانت داره همون 50 حساب میکنن کلا

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
اخه خیلی گرون در میاد من گفتم چند تابرگ پاییزی رو کیک میخوام گفت کیلو 50،شما چند میخرید بدون فوندانت ...

من با فوندانت یک ماه پیش کیک دو کیلویی گرفتم شد ۱۴۰ کیلو ۷۰ حساب کرد

بدون فوندانت جدیدا نگرفتم آخرین بار مال سالها پیش بود کیلو ۲۵ بود اون موقع 

کیک کیلویی حساب میکنن یا کلا یه قیمته یا مثلا میگن با فوندانت 50  با خامه 40 وقتی فوندانت دار ...

اها پس با فوندانت وبدون فوندانت فرقی نداره زیاد، من فکر کردم بدون فوندانت مثلا20وخورده ای میشه با فوندانت دوبرابره

اخه خیلی گرون در میاد من گفتم چند تابرگ پاییزی رو کیک میخوام گفت کیلو 50،شما چند میخرید بدون فوندانت ...

عزیزم درسته گفته کیلو پنجاه شما میتونستین بپرسین مثلا چن تا برگ کوچولو چند درمیاد

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
عزیزم درسته گفته کیلو پنجاه شما میتونستین بپرسین مثلا چن تا برگ کوچولو چند درمیاد

نه مشکلی نیست فرقی زیاد نداره گمونم فقط من گفتم چه کاریه بخاطر چند تا برگ دوبرابر قیمت بدم، اخه بهم گفت اگر میخوایی کیک از ویترین انتخاب کن که خب اینجوری که شما میگید همونم 30،40تومن میشه با این تفاوت که سفارش بدم چیزیه که خودم میخوام