2777
2789
عنوان

از دست شوهرم خسته شدم بخدا...

304 بازدید | 31 پست

سلام خانما شما بگید چکار کنم..?

مریض ک میشم زور بهش میاد منو دکتر نمیبره میگه به من چه زنگ بزن پدرت بیا ببرت دکتر...من زن مریض نمیخام..

سه ماه پیش سقط جنین داشتم میگه مردم چندتا چندتا باردار میشن زایمان میکنن تو یکی هم نتونستی نگه داری....حالا میخام برم زیر نظر دکتر زناان میگه ب من چه خانوادت بگو ببرنت دکتر...

بخدا با چشمای گریون دارم تاپیک میزنم کمکم کنید...

دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه

هنوزم از این طرز فکرهای عصر دایناسور وجود داره؟😐😐😐

نباید ضعیف باشی..قوی باش و از خودت دفاع کن(منظورم جنگ و دعوا نیست)

مگه خانوما وسیله بچه اوردن مردان که میگه یکی چند تا چند تا میاره تو یه دونه هم نتونستی نگه داری..این چه حرفیه اخه

یه جوری حرف میزنه انگار تو از قصد بچتو انداختی

میرفت یکی از همونا رو میگرفت باهاش مهد کودک میزد

لعنت به مردایی که به خانوما فقط به عنوان وسیله لذتشون و بچه اوردنشون و کلفتیشون نگاه میکنن

لعنت

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت دیگه خیلییی مشکل داره برو پیش یه مشاور‌ کمک‌میکنه بهت چندجلسه هم همسرتو میخواد بااونم حرف میزنه..البته بعید میدونم همچین مرد بد ذاتی قبول کنه بیاد پیش مشاور حالا امتحانش ضرر نداره

شوهرت دیگه خیلییی مشکل داره برو پیش یه مشاور‌ کمک‌میکنه بهت چندجلسه هم همسرتو میخواد بااونم حرف میزن ...

اصلا پاشم نمیزاره....بخدا عفونت قارچی گرفتم شدید از دیشب تا صبی خاب نرفتم از بس خارش داشتم اینقد گریه کدم صبی تا منو برد دکتر الانم باهام حرف نمیزنه

خدا به دلت آرامش بده عزیزم میفهمم چی میگی چه میشه کرد از دست مرد های خر مغز.خیلی ها بارداری های اولشون سقط میشه چیز عجیبی نیست هنوز اول راه هستید چقدر بی ملاحظه فقط روی اعتماد بنفست کار کن عزیزم و خودت رو سرگرم کاری بکن ان شاءالله که بچه دار میشی.مشکل از چی بود؟ضمنا یچیز بگم واقعا شوهر باید تو غم و شادی ها کنار همسرش باشه اصلا وظیفه پدر و مادرتون نیست که کاداتون رو بکنن.آیا همیشه بیمار هستید که کلافه شده یا کلا تا مریض میشید اینو میگه؟

سفارش تایپ و ترجمه مقالات فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی در زمان کوتاه و با قیمت مناسب پذیرفته میشود.برای سفارش به آی دی f_movahedian در واتساپ پیام بدهید.
خدا به دلت آرامش بده عزیزم میفهمم چی میگی چه میشه کرد از دست مرد های خر مغز.خیلی ها بارداری های اولش ...

نه بخدا بیمار نیستم الان عفونت قارچ شدید گرفتم...

قلب جنینم از کار افتاد توی 9 هفته...التماسشو کردم بیاد نوبت برم بگیرم دکتر زنان برم تحت نظر باشم ...هفته دیگه نوبتمه گفتم ب جهنم خودم با اتوبوس یا تاکسی میرم دیگه منت نمیکشم

نه بخدا بیمار نیستم الان عفونت قارچ شدید گرفتم... قلب جنینم از کار افتاد توی 9 هفته...التماسشو کردم ...

گواهینامه بگیر 

قوی شو وقتی شوهرت اینقدر بی مسئولیته 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست