2777
2789
عنوان

بهم توهین کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 23 پست
آهان.فکر کردم خودت خواستی بگو لطفا دیگه انجامش نده و سرسنگین باش

خیلی ناراحتم ازش ...بعدشم میتونست اینترنتی انجام بده بهونه اورد چرا...

حالا بنظرت بهش زنگ بزنم یا ن 

خنده را معنی سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی انتهاست....
خیلی ناراحتم ازش ...بعدشم میتونست اینترنتی انجام بده بهونه اورد چرا... حالا بنظرت بهش زنگ بزنم یا ن ...

معلوم نی چش بوده

نه بنطرم نه زنگ نه پیام تا خودش بده

بعدم بگو لطفا دیگه پیگیراون کار نشو

همون___delbar___هستم تعلیق شدم😑🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست پسر بعد ازش چیزی خواستی طلبکار هم هستی عجب شاید واقعا مریضه  یکم# درک داشته باشم#

اره دوباره کرونا گرفته طفلی ...

تازه چند وقت پیشم ماشینشو دزدیده بودن خیلی ناراحت بود 

اما خودش گفته بود اینکارو برات انجام میدم من حساب کردم رو حرفش

اره دوباره کرونا گرفته طفلی ... تازه چند وقت پیشم ماشینشو دزدیده بودن خیلی ناراحت بود  اما خو ...

بنظرت کرونا کم چیزیه واقعا ادم خیلی سختش میشه حتا نفس کشیدن حالا شما بزنگ بهش حالشو بپرس خوب که شد برات انجام میده انشالله

یه جا نوشته بود                وقتی یکی داره  با تمام وجود نصحیتت میکنه            مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی                             خودش در گذشته شه!
سلام عزیزم  من اگر جای شما بودم نه زنگ و نه پیام میدادم و راستشو بخوای اصلا وارد چنین رابطه ها ...

گلم دوساله ک باهاشم ...وابسته ام بهش 

نمیدونم چجوری تموم کنم رابطمو ک کمتر اسیب ببینم وگرنه خودمم میدونم بی فایدس 

بنظرت کرونا کم چیزیه واقعا ادم خیلی سختش میشه حتا نفس کشیدن حالا شما بزنگ بهش حالشو بپرس خوب که شد ب ...

دفعه دومه ک کرونا گرفته ! 

من ادم بی معرفتی نیستم اما میترسم زنگ بزنم و فک کنه من خیلی اویزونشم 

دفعه دومه ک کرونا گرفته !  من ادم بی معرفتی نیستم اما میترسم زنگ بزنم و فک کنه من خیلی اویزونش ...

ن اویزون نیستی گلم دوساله ک باهاشی بزنگ بگو سلام خوبی کجایی دکتر رفتی و از این حرفا و درمورد اون کار اصلا حرفی نزن بیچاره نمیشه ک با اون حال خرابش ک شاید واقعا منتظره تو بزنگی

یه جا نوشته بود                وقتی یکی داره  با تمام وجود نصحیتت میکنه            مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی                             خودش در گذشته شه!

بعضی وقتها باید عقلانی تصمیم گرفت این رابطه ها متاسفانه بر اساس برد و باخته برد برای مردان و باخت برای ما می‌دونم بهش وابسته شدی یعنی چی اما از اون بیشتر به روح و روان و شخصیت خودت فکر کن بعضی وقتها تصمیمات درست سخته و برای اینکه عملی بشه باید انرژی زیادی بزاری من اینو الان بهت نمی‌گم که ازش دلخوری شاید فردا تماس بگیرن و از دلت دربیارن اما کلا این رابطه ها سودی ندارد و خوشبختانه خودت هم میدونی پس به دانسته هات عمل کن