2777
2789
عنوان

آموزش نویسندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تل ندارم گلم همینجا تاپیک میزنم مطالب رو بخونین. سوالاتتون رو هم شخصی بپرسید ازم

عزیزم من ١۴ سالگی یه تحقیقم به عنوان کتاب چاپ شد بعدش فقط واسه مجله متنهای کوتاه نوشتم عاشق رمان نوشتنم ایده هم دارم فقط نمیدونم واسه چاپش چیکارکنم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5155598/شروع-دوره-آموزش-نویسندگی-کوتاه?postId=158020246 اموزش ها رو اینجا میذارم ولی حرفی چیزی داشتین همینجا بزنین توی اون تاپیک چیزی ننویسین

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 
عزیزم من ١۴ سالگی یه تحقیقم به عنوان کتاب چاپ شد بعدش فقط واسه مجله متنهای کوتاه نوشتم عاشق رمان نوش ...

با این شماره تماس بگیرید:

شرایط پذیرش آثار1-ترجیحا اثر کامل شده باشد ،در صورت ناقص بودن بعد از تایید نسبی و تکیمل نهایی قطعا برای بررسی ارسال خواهد شد2- نام فایل ارسالی با نام کتاب یکسان باشدباشدword یا pdf3- فایل ارسالی به صورت4- مدت زمان بررسی اثر یک الی یک ماه و نیم می باشد5- درصورت نیاز به بررسی بیشتر و ارسال برای واحد بررسی خاص مدت زمان بررسی بیشتر طول میکشد6- اولویت بررسی به ترتیب با فایل ارسالی از تلگرام،ایمیل شده و در نهایت پرینت شده می باشد.7- در صورت ارائه فایل و پرینت همزمان مدت زمان بررسی کوتاهتر خواهد شد8- هیچ گونه محدودیت برای پذیرش آثار وجود ندارد و متقاضیان می توانند به هر تعداد کار برای بررسی ارسال کنند9- رزومه کاری برای بررسی و سن نویسنده اصلا ملاک نیست10- در زمان ارسال شماره تماس و یا پل ارتباطی خود را با واحد بررسی حتما اعلام بفرمایید11-شماره تلگرام واحد بررسی 09127345009 شرایط چاپ نشر علی

استاتر من دارم ی داستان مینوییم البته تازه شروعضه میخوام قبل اینکه بخوام ادامع ای واسش در نظر بگیرم که امیدوارم داستان خوبی بشه میخچام ی اسم انتخاب کنم کمکم میکنی؟؟؟

اگه دوس نداری بگو نه ناراحت نمیشم

استاتر من دارم ی داستان مینوییم البته تازه شروعضه میخوام قبل اینکه بخوام ادامع ای واسش در نظر بگیرم ...

بله عزیزم خصوصی پیام بده