2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه مشکل بزرگ برام پیش اومده خیلی ناامید بودم اتفاقی توی گوگل و اینستا این شهید رو شناختم و ازش خواستم کمک کنه واسطه بشه به حضرت زهرا قسم دادم و یه فاتحه خوندم براش و هزارتا صلوات نذر کردم فرداش مشکلم حل شد 

حاجت منو نه شهیدابراهیم نه سامانلو نه اهل بیت  ندادن

مدتیه به حضرت ابوالفضل متوسل شدم نمیدونم چی میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 

حاجتم بابت مشکلی بود که برام پیش اومده بود و پای آبروم و زندگیم وسط بود این شهید بزرگوار خیلی منت سرم گذاشتن که صدامو شنید و با اذن خدا مشکلم حل شد 

یه مشکل بزرگ برام پیش اومده خیلی ناامید بودم اتفاقی توی گوگل و اینستا این شهید رو شناختم و ازش خواست ...

به حرف من که هیچکدوم گوش نمیدن ازطرف من بهش بگو علتش چیه وچیکارکنم حاجت رواشم خودموبه هردردعاوتوسلی زدم امانمیشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
از فضایل و کرامات این شهید خیلی شنیدم فکر نمی کردم به این زودی حاجتمو بده ازش ممنونم دیگه هرشب براش ...

منم به این شهیدخیلی متوسل شدم البته به شهدای دیگه مثل سامانلو عطری ....متوسل شدم حتی نامه نوشتم اما نمیدونم مشکل ازکجاست

به حرف من که هیچکدوم گوش نمیدن ازطرف من بهش بگو علتش چیه وچیکارکنم حاجت رواشم خودموبه هردردعاوتوسلی ...

حتما صلاحت نیست بعضی وقتا نباید پافشاری کرد شاید صلاح توی همون نشدنش هست