2777
2789
پنجشنبه هم توفیق باشه میرم سر مزارش

خواهش میکنم التماست رومیکنم بهش بگو ینفر میگفت خیلی بهت متوسل شدم محلم نذاشت بگوازبخواه علت اینکه حاجتم مستجاب نمیشه رو برام روشن بشه مشکل ازکجاست ازمن  علتش برام روشن  بشه برام راه چاره بشه

التماست میکنم منوتو مزارش فراموش نکن سفارشم روکن اسمم اعظم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
منم به این شهیدخیلی متوسل شدم البته به شهدای دیگه مثل سامانلو عطری ....متوسل شدم حتی نامه نوشتم اما ...

چله زیارت عاشورا بگیر یا توسل به مادر حضرت ابوالفضل خانم ام البنین اینم خیلی حاجت میده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چله زیارت عاشورا بگیر یا توسل به مادر حضرت ابوالفضل خانم ام البنین اینم خیلی حاجت میده

به ام البنین هم متوسل شدم  گاهی احساس میکنم شایدمشکل ازخودمه  امامیخوام مشکل روبرام روشن کنن برام راه چاره کنن خواهش میکنم تومزارشهید منو فراموش نکن چون خیلی بهش متوسل شدم اگه تونستی به مزارشهیدعطری معروفه همیشه قبرش بوی عطرمیده هم برو

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
لایق باشم برات حتمادعا میکنم

عزیزم‌من تا حالا بهشون متوسل نشدم اما میخوام کارای شمارو کنم ایشالله ک جواب بگیرم میشه برای منم دعا کنی بگی حاجتمو بده😣

ی صلوات میفرستی برای رسیدن به حاجتم♡

[QUOTE=157984901]به ام البنین هم متوسل شدم  گاهی احساس میکنم شایدمشکل ازخودمه  امامیخوام مشکل روبرام روشن ک ...[/QUOTچشم عزیزم بازم ناامید نشو دعا و نذر نیاز اگر هم منجر به اجابت نشه حداقل آرامش روحی و معنوی برای خود شخص داره 

من خودم بنده روسیاه و گناهکارم حتی روم نمیشد حاجتمو به ائمه و امامها بگم ولی این شهید صدامو شنید&nbs ...

ازته دل دعام کن خواهر صداتو شنیده 

میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون

عزیزایی که ازم خواستن سر مزار شهید ابراهیم هادی به یادتون بودم انشالله به حق همین روزهای آخر صفر و به حق دا شکسته خانم حضرت زینب همگی حاجت روا بشییییم شما هم منو دعا کنید