2821
2789

مادرشوهرم اخر هفته قبل تا حالا سه بار با پدرشوهرم قهر کرده اومده خونه من

پسر دیگه ای هم نداره

اعصابم داغونه اخه خیلی آدم فوضولیه 

شوهرم فقط پنجشنبه و جمعه بیکاره واسه همین ما پنجشنبه میریم واسه خونه خرید هفتگی میکنیم

از اون پنجشنبه ک اومده و دیده افتاده تو دهنش ک اره خریدای مردم رو نمیبینه و لباس های مردم رو نمیبینه واسه من خرج نمیکنه( منظورش ب پدرشوهرمه)

بخدا منم اصلا زن ولخرجی نیستم مانتوهامم نصفش واسه خونه بابامه ک نپوشیده بودمشون و نو موندن

اصن ولخرجم باشم من تازه ۲۰سالمه اون ۶۰سالشه

خیلی رو مخمه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

از طرفی شوهرمم از دعواهاشون ناراحت و کلافه هس دیگ دلم نمیخواد منم بخاطر مادر بی درکش بهش غر بزنم

بخدا بابای منم اخلاقای بد زیاد داره اما مامانم داره باهاش کنار میاد تا حالا صداش در نیومده

خسته شدم خودم تلاش میکنم ک تو زندگیم دعوا نباشه اونوقت دعوای اینا تو زندگیمه

دیگ داره براش عادت میشه ک بیاد قهر و خونه ما بمونه

منم خیلی بدم میاد

بنظرتون چیکار کنم؟؟؟؟

اونقدر کلافه شدم ک با خودم میگم اگ دفعه بعد اومد لباسمو میپوشم ب شوهرم میگم خسته شدم یا من یا مامانت ،منو ببر بزار خونه بابام هروقت مادرت بزرگ و عاقل شد منو برگردون😢😢😭😭😭

چیکار کنم؟؟؟؟

چجوری رفتار کنم؟؟؟؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو پیر خر قهر میکنی اینجا نیا 

🤣🤣🤣🤣🤣

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘

شربت خواب آور بریز تو آب وچای وشربتش کوفتش کنه کپه مرگشو بزاره پیرخرفضول

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
بگو پیر خر قهر میکنی اینجا نیا 

خیلی زورم میاد اخه یبار طلاق گرفته و مهریه رو گرفته

حالا دوباره رجوع کرده دیده سکه رفته بالا زده زیر توافقی ک با پدرشوهرم کرده بوده میگ من مهریه میخوام اونم ۱۰۰تا

دیگ دید پدرشوهرم کوتاه نمیاد ب ۲۰تا راضی شده فعلا البته اگ دوباره بهونه نیاره

خب یکی نیس بگ اگ این مرد بد بود چرا دوباره برگشی؟؟؟؟؟

تقصیر شوهرت چیه که باید بین شما یکیو انتخاب کنه؟!

عزیزم ی مدت برید مسافرتی جایی نگید کروناااااا منظورم خونه پدرته مثلا 

ببینه جایی برا موندن نداره میشینه سر خونه زندگیش😞😞😞

2825
2823
2791
2779
2792