2777
2789
سلام عزیزم اره بابا بزرگ من کرونا گرفت ۸۰ سالش بیماری قلبی داشت ۱۱ روز بستری شد به دستگاهم وصل شد ول ...

برادرشوهرم فقط چهل و دو سالشه کلا داغون شدیم الان هم واقعا دوام آورده هشت روز زیر دستگاه امشب هم براش پلاسما سرم بردیم ای وی ای جی احساس میکنم میدزدن به بیمارمون نمیزنن 

پدربزرگ شما چند درصد ریه ش درگیر بود؟پس چرا میگن همشون زنده نمیمونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اره بابا بزرگ من کرونا گرفت ۸۰ سالش بیماری قلبی داشت ۱۱ روز بستری شد به دستگاهم وصل شد ول ...

خداروشکر عزیزم 

برای مریض ما هم دعا کنید خدا به دوتا بچه هاش و خانواده ش رحم کنه

برادرشوهرم فقط چهل و دو سالشه کلا داغون شدیم الان هم واقعا دوام آورده هشت روز زیر دستگاه امشب هم برا ...

عزیزم ایشالا که خوب بشه😔 پدر بزرگ من ۴۰ درصد ریش درگیر بود اتفاقا همه میگفتن میمیره دختراش سه روز تمام گریه میکردن خودشونو میزدن فک میکردن تمومه ولی خب اصن یهو انگار معجزه شد خداکنه مریض شمام خوب بشه تا میتونی دعا کن🥺