سلام عزیزم اره بابا بزرگ من کرونا گرفت ۸۰ سالش بیماری قلبی داشت ۱۱ روز بستری شد به دستگاهم وصل شد ولی خداروشکررر الان هیچ مشکلی نداره کاملا خوب شده یه ماه گزشته
سلام عزیزم اره بابا بزرگ من کرونا گرفت ۸۰ سالش بیماری قلبی داشت ۱۱ روز بستری شد به دستگاهم وصل شد ول ...
برادرشوهرم فقط چهل و دو سالشه کلا داغون شدیم الان هم واقعا دوام آورده هشت روز زیر دستگاه امشب هم براش پلاسما سرم بردیم ای وی ای جی احساس میکنم میدزدن به بیمارمون نمیزنن
پدربزرگ شما چند درصد ریه ش درگیر بود؟پس چرا میگن همشون زنده نمیمونن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برادرشوهرم فقط چهل و دو سالشه کلا داغون شدیم الان هم واقعا دوام آورده هشت روز زیر دستگاه امشب هم برا ...
عزیزم ایشالا که خوب بشه😔 پدر بزرگ من ۴۰ درصد ریش درگیر بود اتفاقا همه میگفتن میمیره دختراش سه روز تمام گریه میکردن خودشونو میزدن فک میکردن تمومه ولی خب اصن یهو انگار معجزه شد خداکنه مریض شمام خوب بشه تا میتونی دعا کن🥺