2777
2789

سلام من ۲۰سالمه ومجردم واز شانزده سالگی سندرم پلی کیستیک دارم اوایل خوب بود ولی الان یه ساله که پریودام نامنظمه وسه ماهی یک بار پریود میشم الان شش ماهه قرص سیپروترون کامپایند مصرف میکنم خیلی استرس دارم بعدا باردار نشم وواقعا افسردگی گرفتم شبا تا صبح گریه میکنم لطفاً اگر شما دکتر رفتین تجربتونو بگین

غصه آینده رو نخور فعلا تو زمان حال باش

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان ک ماهم درباره بارداری نمیتونیم چیزی بگیم استرست کم شه ک گلم شما برو دکتر وضعتو قشنگ برات توضیح بده ک استرس ب خودت ندی 

مگ نمیدونی چقدر استرس و فضار عصبی روی این موضوع تاثیر داره؟

من هم از 14 سندرم دارم الان 20 ام 2 سالم هست قرص میخورم قبلش سالی یبار پریود میشدم مشکلیم نداشتم باش البته فقط پر مویی مشکلم بود ک رفتم لیزر ورزش و تغذیه هم کنار قرص خوردن در نظر داشته باش ان شالله ک اصلا نگران هم لازم نیست باشی خیلیا با پلی کیستیک باردار میشن بدون مشکل

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
خب الان ک ماهم درباره بارداری نمیتونیم چیزی بگیم استرست کم شه ک گلم شما برو دکتر وضعتو قشنگ برات توض ...

واقعا مرسی از دلگرمیت 🌹🌹🌹من مشکل موی زائد انچنانی ندارم فقط پریودام نامنظمه نه جوش میزنم نه چیزی 

من پلي كيستيكم عزيزم. پريودامم به شدت نامنظم بود الان دارم دارو مصرف ميكنم بهتر شده. البته نامزد دارم و از قبل از نامزدي هم بهش گفتم مشكلمو. ولي راستشو بخواي خودم بچه دوست ندارم واسه همين بچه دار نشدن برام مهم نيست. ولي يه چيز كلي عزيزم اينه كه خيلييييياااا با پلي كيستيك بچه دار ميشن. خيلي راه هاي درماني وجود داره. البته خود پلي كيستيك درمان نداره. واسه چي از الان بيخودي حرص ميخوري آخه؟

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
واقعا مرسی از دلگرمیت 🌹🌹🌹من مشکل موی زائد انچنانی ندارم فقط پریودام نامنظمه نه جوش میزنم نه چیزی& ...

خواهش میکنم منم دقیقا هیچ مشکل جوش و چاقی و غیره نداشتم اصلا نگران نباش ما خانوادگی کلا خیلیامون داریم پلی کیستیک ولی راحت تا خواستن بچه دار شدن همه واقعا جای نگرانی نیست دکترم اگ بری ک دگ خیالت راحت باشه

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
من پلي كيستيكم عزيزم. پريودامم به شدت نامنظم بود الان دارم دارو مصرف ميكنم بهتر شده. البته نامزد دار ...

راستش خودمم زیاد علاقه به زود بچه دار شدن ندارم ولی وقتی میبینم خیلی از مردا زناشونو طلاق میدن یا زن میگیرن خیلی ناراحت میشم ومیگم نکنه این ماجرا واسه منم اتفاق بیفته

راستش خودمم زیاد علاقه به زود بچه دار شدن ندارم ولی وقتی میبینم خیلی از مردا زناشونو طلاق میدن یا زن ...

نه باباااااا بيخياااال. واسه چي حرص ميخوري؟!!!! خيليا اين مشكلو دارن و بچه دار شدن عزيزم. اصلا خودتو درگير نكن. استرس اصلا خوب نيست واست. علم خيلي پيشرفت كرده 😉

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️

استارتر ول کنا😂

من پلی کیستیک شدید دارم

از نوجونیم از اولین پریودیم

مشکل پلی کیستیک برای بارداری اینکه فولیکول هاش رشد نمیکنن و تخمک آزاد نمیکنن که اونم با دارو کاملاااا حل میشه

من تو دومین ماهی که دارو خوردم باردار شدم

حالاهمه دکتراهم میگفتن خیلی شدید پلی کیستیکت همسرمم مشکل داشت تازه

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰