2777
2789
عنوان

اگه بچه سوم ب دنیا بیاد چطور میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان همه میان میگن وااااای به اون بچه بیچاره ظلم نکن تو این وضعیت نیارش به دنیا

من نمیدونم ای میلیاردها میلیارد آدمی که تو این هزاران سال اومدن و رفتن با توجه به قیمت دلار رفت و آمدشون تنظیم شد آیا... واقعا این معیارهای آبکی رو کی میخوایم بذاریم کنار

بچه ها ببخشین جواب نمیدم دارم میخونم حرفهاتون رو دلیل اصلیم اینه ک پسرم مث تک فرزند بزرگ شد .همیشه دلش خواهر برادر خواس الان دیگه ماشالله بزرگ شده دلم نمیخواد دخترم هم تنها باشه

چالش لاغری.وزن اولیه ۷۴قد .هدف اول ۷۰.هدف دوم ۶۵.هدف سوم ۶۰.من میتوانم....۹۹/۹/۳۰ من جایی هستم ک میخوام .....ان شاالله

وااای تورو خدا یذره به فکر جون خودتون باشین...

حالا ثروت قارون رو داشته باشین وقتی ۲۰ سال دیگه عوارض بارداری و زایمان ها خودشونو یکی یکی رو کنن چیکار میخواین بکنین؟؟

از طرفی ماشالا حوصله میخواد بخدا 

دیگه بچه هاتون از آب و گل در اومدن تقریبا یذره به فکر خودتون باشین..

تا کی بارداری و زایمان و چاقی و شکم اویزون و شیردهی و پوشک کردن و از شیر و پوشک گرفتن و بی خوابی های شبانه روزی و حرص و جوش برای تب دندون بچه🙄😰

😍😍😍
الان همه میان میگن وااااای به اون بچه بیچاره ظلم نکن تو این وضعیت نیارش به دنیا من نمیدونم ای میلیا ...

وقتی میزاریم کنار که واقعا درک کنیم‌بچه مسولیت داره ،دیشب پریشب اینجا تاپیک دیدم خانمه وسطهای بارداری بود میگفت شوهرم همش غصه میخوره از پس مخارج بچه بر نمیاد حساب کتاب میکنه، بهش گفتم خب چرا آوردی میگفت اون‌موقع دلار ۳۰ تومن نبود ،من خیلی از طرز فکرش حرصم گرفت بهش گفتم ببین من ۱۵ سال پیش بچه آوردم دلار ۲۰۰۰ تومن شاید بوده الان میتونم بگم نمیخوامت دیگه دلار گرونه ،وقتی تصمیم میگیری یه عمر مسئول  بچه تی 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
بچه ها ببخشین جواب نمیدم دارم میخونم حرفهاتون رو دلیل اصلیم اینه ک پسرم مث تک فرزند بزرگ شد .همیشه د ...

خوب دخترت تنها نیس ...داداشش هست ...اگه بیکاری و اعصاب و توانشو و علاقه داری و شاغل نیستی و یا دنبال اهداف بزرگ و ادامه تحصیل نیستی بیار