2777
2789
عنوان

اگه بچه سوم ب دنیا بیاد چطور میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 104 پست

۳۲ سالته و بچه ده ساله داری یعنی ۲۲ سالت بوده بچه ادلت به دنیا اومده! تو واقعا قصد داری تمام عمرت رو به حاملگی و زایمان و بچه بزرگ کردن بگذرونی؟! از نظر من اشتباهه و واقعا دوتا بچه کاملا کافیه.

در مورد اینجور مسائل نمیشه با نظرسنجی پیش رفت. باید به عقل و دل خودتو و شوهرت نگاه کنی. اینجا پاسخ به نظرسنجی ها اینطوریه... 

_بچه بیارم؟ _مگه دیوونه ای تو این اوضاع؟ 

_شوهرمو چیکار کنم؟ _فقط طلاق 

_به نظرتون مشکوکه؟ _صددرصد خیانت کرده

_مهاجرت؟ _ به هر گورستونی میری برو فقط ایران نمون

چگونه پول در بیارم هم یه زمانی جوابش فقط بورس بود حالا که همه ضرر دادن دیگه همه میان به بورس فحش میدن. ببین عزیزم بقیه سوال و جوابها هم دقیقا در حد بورس احساسی و نسنجیدست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای تورو خدا یذره به فکر جون خودتون باشین... حالا ثروت قارون رو داشته باشین وقتی ۲۰ سال دیگه عوار ...

تنم ب لرزه امد۰😄😄🤣🤣😂هنوز ب اولی هم فکر نکردم اصن شرایط شو نداریم

اگ مالی میتپنی تضمین کنی ایندشونو بیار

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

در مورد اینجور مسائل نمیشه با نظرسنجی پیش رفت. باید به عقل و دل خودتو و شوهرت نگاه کنی. اینجا پاسخ ب ...

حرف حساب👌👌👏👏👏

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرست.ممنون😍😍😍
الان همه میان میگن وااااای به اون بچه بیچاره ظلم نکن تو این وضعیت نیارش به دنیا من نمیدونم ای میلیا ...

سبک زندگی ها متفاونه..

یکی لباس کهنه های اولی رو تن دومی میکنه یکی هم از مارک کمتر نمیخره برای بچه..

یکی حتما باید هروعده غذای بچش گوشت و مرغ و ماهی باشه یکی با سیب زمینی و تخم مرغ سیر میکنه بچش رو ..

واقعا این چه منطقی بود تو کامنتتون🤔🤔🤔🙄🙄

😍😍😍

ترس من اینه چندسال دیگه بگم کاش ی بچه دیگه هم اورده بودم.اگه بخوام بیارم باید همین الان باشه وگرنا امسال تموم بشه دیگه نمیارم

چالش لاغری.وزن اولیه ۷۴قد .هدف اول ۷۰.هدف دوم ۶۵.هدف سوم ۶۰.من میتوانم....۹۹/۹/۳۰ من جایی هستم ک میخوام .....ان شاالله

خیلی خوبه سومی به شرط اینکه اعصابشو داشته باشی از نظر مالی هم تامین باشی من خودم۲تادارم دیگه اعصابم اخراشه دخترم۷سالشه پسرم۲سالشه ولی دیگه کم اوردم تازه۳۱سالمم هست

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
سبک زندگی ها متفاونه.. یکی لباس کهنه های اولی رو تن دومی میکنه یکی هم از مارک کمتر نمیخره برای بچه. ...

دقیقا اینجا خانمه میگفت من بجه هام لباس کهنه ی همو میپوشن ولی در عوض خواهر برادر دارن عقده ای نمیشن ،در صورتی که به نظر من کاملن برعکس همون لباس کهنه و نبود امکانات باعث عقده حتی نسبت به همون خواهر برادر میشه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
به این فکر کن ک سالیان بعد میاد بهت میگه تو ک میدونستی وضع روزگار اینه چرا منو دنیا اوردی...خداروشکر ...

یعنی شما فکر میکنین همه از خلقت خدشون پشیمونن؟ والله من هیچ وقت همچین جمله ای به پدر و مادرم نگفتم. همیشه ازشون تشکر میکنم که بهم فرصت زندگی دادن. و احساسم از صمیم قلب همینه. 

دلم خیلی میخواد.تقریبا اوضاعمون خوبه .خودمم کار میکنم اما سرکار حاضر نمیشم.همیشه تو خونه ام جوری هس ک تیریبا نیاز ب کسی ندارم ازنظر مالی.

چالش لاغری.وزن اولیه ۷۴قد .هدف اول ۷۰.هدف دوم ۶۵.هدف سوم ۶۰.من میتوانم....۹۹/۹/۳۰ من جایی هستم ک میخوام .....ان شاالله
یعنی شما فکر میکنین همه از خلقت خدشون پشیمونن؟ والله من هیچ وقت همچین جمله ای به پدر و مادرم نگفتم. ...

یه مصاحبه ی کوچیک با عروس دومادایی ک دارن تو بازار جهیزیه شونو تهیه میکنن انجام بدید،حرف دل همشون همینه...ازخواب و رویا بیدارشید.