2789

پسرم هجده ماهشه.هنوز راه نیفتاده

فقط دستشو به دیوار میگیره بلند میشه

وچند قدم راه میره

خیلی دوست داره دستش رو بگیرم وراه بره

اماخودش تنهایی نمیتونه راه بره

علتش نمیدونم چیه

یه چند باری هم توبیداری یکی از پاهاش

بدون دلیل چند ثانیه میلرزید .الان تو فکرشم

میگم زبونم لال خدای ناکرده

مشکلی نداشته باشه که اگه باشه خودم رومیکشم

چون دیگه طاقت یه مشکل جدید ندارم

به خاطر این کروناای لعنتی هم میترسم ببرمش

دکتر😢😢😢😢

توروخدابگین به نظرتون بچم مشکلی داره😭😭😭

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرست.ممنون😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ویتامین هاشو به موقع دادی همه رو ،کمبود ویتامین دی نداره 

نه متاسفانه هیچی ندادم

تازه شروع کردم آهن خارجی میدم

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرست.ممنون😍😍😍

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی باید،تا این م قع راه میرفت.مسائل بهداشتی رو رعایت کن حتما ببر دکتر

عضو اکیپ علمی تخلیلی 😉من همون بهووونه سابقم☺.شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم بدون هیییییییچ دلیلی لغو کاربری شدم😔😔با سابقه سه سال عضویت😣 پس....                       فک نکن که تازه واردم😏😏من خودم شاخ نی نی سایتم😏😏😂

نه عزیزم هیچی نیست تنبل اقاکوچولو بعدتپل هست شایدبه خاطروزنش هست😐

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

خوب ببرش با رعایت بهداشت نمیشه ک دست‌رو دست گذاشت...عزیزم من یادمه دختر جاریم خیلی دیر راه افتاد تپل بود 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
نه متاسفانه هیچی ندادم تازه شروع کردم آهن خارجی میدم

چرا ندادی

عضو اکیپ علمی تخلیلی 😉من همون بهووونه سابقم☺.شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم بدون هیییییییچ دلیلی لغو کاربری شدم😔😔با سابقه سه سال عضویت😣 پس....                       فک نکن که تازه واردم😏😏من خودم شاخ نی نی سایتم😏😏😂

نگران نباش عزیزم اصلا مشکلی نداره پسر خواهر شوهر من دقیق دو ساله راه افتاد خیلی باهاش تمرین کن قلوه گوسفندی بگر بمال به پاهاش گاهیچه های پاشو با روغن زیتون حتما بمال براش صلوات میفرستم زودی راه بیفته دلت اروم شه🌹🌹🌹

اینقدر گفتین گزارش بزنین کاربری چندین و چند سالم ترکید. هیچی دیگه

بعضی از بچه ها دیر راه میوفتن دختر من یک سالو نیم بود تازه دندون درآورد دوسالگی راه رفت ولی خاروشکر هر ماه چکاب پیش متخصص میگت سالمه من گریه میکردم پیش دکتر اون فقط میخندید 

البته حتما پیش متخصص چکاب ببر بچرو نمیشه بی تفاوت بود ولی استرس نداشته باش هر بچه یه سیستمی داره

گل من این حرفا چیه بچه است هنوزم دیر نشده اصلا نگرانی راه نده والا پسر جاری من تازه ۲ سالو خورده ای بود با کمک وایمیستاد الان نمیتونی جلوشو بگیری لرزش چطوریه دختر منم تو خواب دستو ماهاش میلرزه برای چند ثانیه