2777
2789
عنوان

چرا هیشکی نیست کمک من کنه؟

102 بازدید | 19 پست

به کسی که بهتون پیشنهاد آشنایی برای ازدواج میده و خیلی هم مصمم هست ولی میره یک هفتس الان پیداش نیست چی میگین؟ بهش پیامی میدین؟ 

خدای من همیشه یار و یاورم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر 

ولی اگه خودش پیام داد علت نبودنشو میپرسم

اگه پرسید چرا خبری ازم نگرفتی میگم چون ما تو رابطه جدی نیستیم و داریم اشنا میشیم و این یهو بی خبر رفتن معنی خوبی نمیده پس من اجازه دادم خودت بیای و توضیح بدی

خب میتونست بپرسه دوباره

عه پس همدیگرو میبینین در اینصورت بیخیال شده پس توهم خودتو کوچیک نکن چون مرد اگه زنی رو بخواد تمام تلاششو میکنه بدست بیاره

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
خیر  ولی اگه خودش پیام داد علت نبودنشو میپرسم اگه پرسید چرا خبری ازم نگرفتی میگم چون ما تو را ...

ببین طرف خیلی ادم حسابیه ، اومد یه سری اطلاعات شخصی ازم گرفت ، بعدم شمارمو گرفت ، دیگه رفت که رفت😔 خیلی کارش عجیب بود. به نظرت یعنی از چیزی بدش اومده؟

ببین طرف خیلی ادم حسابیه ، اومد یه سری اطلاعات شخصی ازم گرفت ، بعدم شمارمو گرفت ، دیگه رفت که رفت😔 ...

ببخشید ولی ادم حسابی این حرکتو نمیزنه قربونت

و شما خیلی زود وا دادی که شماره و اطلاعاتتو راحت دادی

بزار با خودش کنار بیاد این حرکتتو هضم کنه بعد خودش میاد اگه کنار اومد با کارات

ببخشید ولی ادم حسابی این حرکتو نمیزنه قربونت و شما خیلی زود وا دادی که شماره و اطلاعاتتو راحت دادی ...

باید چکار میکردم؟ 🥺 میشه بیای خصوصی؟‌ 

باید چکار میکردم؟ 🥺 میشه بیای خصوصی؟‌ 

باید میگفتی ممنون از پیشنهادتون اجازه بدین فکرامو کنم

اگه بازم پیگیر شد شمارشو میگرفتی و بعد یکی دو هفته پیام بده و اشنا شو

ببین من الان متاهلم ولی بچه گیام این کارو کردم و راحت شمارمو دادم با اینکه وحشتناک به هم علاقه داشتیم و هم خانوادگیو تحصیلیو فرهنگی مچ بودیم ولی هیچ وقت این حرکتمو نتونست هضم کنه و منم این بی اعتمادیشو نتونستم هضم کنم و جدا شدم