2777
2789
عنوان

نمیدونم الان چی تو دلتونه

66 بازدید | 9 پست

سلام شبتون بخیر .... همه ی حرفایی که مینویسم   حرف دلن  /حرف دلی که خیلی چیزا دید و حرفی نزد /دلی که شکست اما نشکوند/دلی که زخم خورد اما زخمی نکرد /خودستایی نمیکنم   اینا همش واقعیته  ////ادم ناشکری نیستم   همیشه هم نیمه پر لیوانو میبینم   چون مجبورم برای ادامه به زندگی انگیزه و امید داشته باشم 

نمیدونم الان چی تو دلتونه   اما از خدا میخوام حال دلتون اونجوری باشه که خودتون میخواید    حال دل که خوب باشه   هیچ چیزی نمیتونه صفای قلبو از بین ببره   لبخندی کج لب ادمی میشینه که انگار اونجا از ازل تا ابد برای خودش بوده 

الهی که حال دلتون خوب خوب خوب باشه   

حاجتی تو دلم دارم  برای رسیدن بهش     زیادی تلاش کردم اما انیجا که رسیدم میگن شانسم خیلی کمه      امیدم به خداست و بنده ای که برایم دعا میکند 

لطفا برام دعا کنید   باور کنید که لایق اون لبخند ی که چند خط بالاتر گفتم   هستم   برام دعا کنید    ممنونم ازتون

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
تو دلمه ک ب اون چیزایی ک میخوام برسم❤

الهی که برسید و اون لبخنده کنج لبت بشینه  و برق شادی تو نگاهت موج بزنه   

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی که برسید و اون لبخنده کنج لبت بشینه  و برق شادی تو نگاهت موج بزنه    

الهی ک قشنگ ترین و بهترین و زیباترینا مال تو باشه دوست خوبمممممم ❤❤❤❤😘برسی ب هرچی ک از خدا میخوای ❤

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

تو دلمه رشته مورد علاقمو قبول شم 🙃🙃🙃

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

انشاءالله دلت شادشه 💙

ازت میخوام واسم دعاکنی اونی که میخوام بشه

دلم شادشه

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
الهی ک قشنگ ترین و بهترین و زیباترینا مال تو باشه دوست خوبمممممم ❤❤❤❤😘برسی ب هرچی ک از خدا میخوای ❤

مرسی عزیزم   

تو دلمه رشته مورد علاقمو قبول شم 🙃🙃🙃

حاجت من همینه   

رشته ات چیه عزیزم؟

انشاءالله دلت شادشه 💙 ازت میخوام واسم دعاکنی اونی که میخوام بشه دلم شادشه

ان شالله شاد شاد شاد بشی 

حاجت من همینه    رشته ات چیه عزیزم؟

من کنکور تجربی دادم 

اما ۴ ساله ارزومه روانشناسی دانشگاه عالی قبول شم 

امیدوارم شماهم موفق شین🤩🤩

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒