2777
2789
عنوان

بچه ها با پس انداز طلا بخریم روش خوبیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 50 پست
خوبه تو این تاپیک همه ضایعت کردن همه خیلی علمی ربط دلار و طلا رو بهت گفتن  واقعا خیلی خنده دا ...

همه با متانت جواب دادن ولی خب آدم های کم فهمی مثل شما همه رو مثِ خودشون میبینن...چشم مامان بزرگ من حتما خوشم...

شما با این فهم و درک و شعورِ نداشتتون نمیخواد میزانِ سوادِ منو اندازه بگیری...کاملا نوعِ ادبیاتت نشو ...

چه باحال که خودت خانواده ای نداری انقدر عقده ی خانواده داری 

خانواده ای مثل شما که نه ادب بهت یاد دادن نه شعور نه حرف زدن چی؟؟؟ البته من بعید میدونی تو خانواده ای داشته باشی !!!!!!!!!

خوش باش

بیشتر از این وقتمو درگیر ادم های بی هویت و بی شخصیتی و بی سوادی مثل شما نمیکنم 

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه با متانت جواب دادن ولی خب آدم های کم فهمی مثل شما همه رو مثِ خودشون میبینن...چشم مامان بزرگ من ح ...

اخه بامتانت هم از رو نمیری چون شخصیت و شعور و ادب نداری !!!!!!!!!!!!!!!

معلومه که خوشی که زیادی سرخوشی که هیچی نمیفهمی

حالا برات دعا میکنم شفا پیدا کنی

به سلامت

اخه بامتانت هم از رو نمیری چون شخصیت و شعور و ادب نداری !!!!!!!!!!!!!!! معلومه که خوشی که زیادی سرخ ...

یک بار عرض کردم که شما با این حجم از تربیت خانوادگی نمیتونین راجع به من نظر بدین...گرچه با این و سالِ شما دیگه یاد دادن تربیت و شعور کار سخت و طاقت فرساییه...دوباره برای خانوادتون ثروت و برای شما تربیت آرزو میکنم...

یک بار عرض کردم که شما با این حجم از تربیت خانوادگی نمیتونین راجع به من نظر بدین...گرچه با این و سال ...

منم دقیقا برای شما و خانواده ی نداشتتون که انقدر عقده ی خانواده داری که تو هر خطی ده بار خانواده خانواده میکنی

ادب و شخصیت و شعور ارزو میکنم 

منم دقیقا برای شما و خانواده ی نداشتتون که انقدر عقده ی خانواده داری که تو هر خطی ده بار خانواده خان ...

داشته هامون رو برام آرزو کردی عزیزم...منم نداشته هاتونو برات آرزو کردم...ادب... ثروت ...شعور... نزاکت ...