2777
2789
عنوان

بچه ها با پس انداز طلا بخریم روش خوبیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این نظرِ شماست و محترم...من نظرمو دادم طبقِ شواهدی که تو بازار وجود داره...

نظر شما هم کاملا محترم هست ولی اصلا شواهد بازار وبه طورکلی معاملات جهانی طلا کاملا متفاوت با گفته شما هست

😄 طلا عمرا بیاد پایین خیالت راحت

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 
قبلا رفته بود رو ۶۰۰ اومد رو ۴۰۰ اونوقن من گرفتم  الانم میترسم بیاد پایین دیویست سیصدم بیاد پا ...

اگه نمیخوای تا یک سال دیگه بفروشی حتما بخر.من هر هفته از کنار طلافروشی رد میشم.نوسان داره اما ثابت پایین نمیادخب از۶۰۰ب ۴۰۰رسید اما الان ب چند رسید؟؟!کمتر از۴۰۰شد نه.اگه اون طلاتو نفروختی الان ببر قیمت بگیر ببین چقدر سود کردی

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
این نظرِ شماست و محترم...من نظرمو دادم طبقِ شواهدی که تو بازار وجود داره...

دلاری که رفت رو ۳۰۰ مغازع داری که جنسشو کرون کرد هیچ وقت ارزون نمیکنه

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
اگه نمیخوای تا یک سال دیگه بفروشی حتما بخر.من هر هفته از کنار طلافروشی رد میشم.نوسان داره اما ثابت پ ...

اره اینم حرفیه تو دراز مدت سودش خوبه 

نه نفروختم اره سود کردم 

نظر شما هم کاملا محترم هست ولی اصلا شواهد بازار وبه طورکلی معاملات جهانی طلا کاملا متفاوت با گفته شم ...

عزیزم من نگفتم صبح که از خواب بیدار بشیم طلا ارزون شده...ولی میشه...ما عوضِ نفتی که به ونزوئلا دادیم چی وارد کردیم...؟البته خب سیاست چیزِ پیچیده ایه...بلد بودن میخواد تحلیلش...

اره اینم حرفیه تو دراز مدت سودش خوبه  نه نفروختم اره سود کردم

من خیلی تو خط طلام.میخرم باز مجبورم بفروشم.هیچ وقت ارزون نمیشه.دعا کن دیگه بخرم نفروشم جز برای خونه

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
عزیزم من نگفتم صبح که از خواب بیدار بشیم طلا ارزون شده...ولی میشه...ما عوضِ نفتی که به ونزوئلا دادیم ...

ای کاش همین بشه که شما میگی ولی خب الان مگه اوت شمشا نرسیدن؟پس چرا ارزون نشده؟

عزیزم من نگفتم صبح که از خواب بیدار بشیم طلا ارزون شده...ولی میشه...ما عوضِ نفتی که به ونزوئلا دادیم ...

مسکن چی؟ عزیزم اقتصادی وجود نداره همه چی بهم ریخته

شما قیمت مسکن رو تو دیوار سرچ کن من میکنم خونه های پرند هر دو سه روز بیست میلیون افزایش قیمت داره این چه تحلیلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟ قیمت موبایل تو یه ماه دو میلیون افزایش داشت 

قیمت اجناس؟؟؟؟ 

همه هم بستگی به نوسانات دلار داره

قیمت ماشین که دیگه هیچی

اینا پایین میاد؟؟؟؟ مسکنی مهری که الان شده ۴۰۰ میلیون هفته دیگه میشه ۴۲۰ میلیون پایین میاد؟

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن