2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودمو بکشم

287 بازدید | 28 پست

خیلی خسته ام......یه راهکار بدید که دیگه برنگردم ....خیلی شکست خورده ام...کنکورمو خراب کردم ...اصلا دیگه دلم نمیخواد ادامه بدم....اونی ک باید باشم نیستم....هرکاری میخوام شروع میکنم فک میکنم دیره....فایده نداره...

ببین سال دیگه ب این روزت میخندی ...

دنیا دوروز فراموش کن امروزو دوباره تلاش کن😍❤

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

افسرده شدی عزیزم

مگه چند سالته! !! تازه اول راهی 

نهایتش میری دانشگاهی ک کنکور نخواد   . من خودم علمی کاربردی بودم . خیلیم راضی ام.

فکر کردی حالا بقیه کجا رو گرفتن

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
اخه دیر نیست؟؟؟دیگه بیست سالمه

اصلااااا دیر نیس اصلا 

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

با این سن کم خیلی سرخورده شده اید هنوز اول زندگیتون هست یادتون باشه کنکور همه چیز نیست اصلا هیچی نیست زندگی در آینده بسیار بالا پایین داره 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)