2777
2789

دیشب رفتم خونه مادرشوهرم تو تاپیک قبلی هست با دختر خواهرشوهرم دعوام شد ما رفتیم اونا هم رفتن یه جا وایستادن بعد رفتن ما برگشتن

دختر دریده مادرشوهرم و. قورت داده که چرا از من دفاع کرده

بهش گفته عروس دیونه ت ....

گفته مریضه ( دیابت دارم ) 

بعد گفته زیر لب به ما فحش دادی....

برادرش ۱۴ سالشه گفته به خواهرم گفته ج😱😱😱 

گفته بعد دفن مادرش رفته تو. اتاق ( حداقل ۱۵ متر فاصله بود ) به ما زیر لب فحش داده

بعدم من بهش اس دادم گفتم ثابت نکنی وای به حالت

زنگ زد اینجا جیغ جیغ بعد گفتم وایستا جوابت و بگیر قطع کرد ( اگه حرفت حسابه و میتونی ثابت کنی چرا قطع میکنی ؟؟؟ )

پدرشوهرش بهشون مغازه داده من ازشون خرید میکردم  به مادرشوهرم گفته میاد مثل گداها ۲ تومن زردچوبه ۲ تومن لپه میخره بچه ش هم ار ار میکنه چرا میاد در مغازه شوهر من.....آبروی داییم میره که کم میخره ( شوهرم خودش میگه کم بخر که همیشه تازه بخری)

من خونه بابام تو. ناز و نعمت بودم خدایا قهرت نیاد بابای اون هنوز مستاجره به من میگه گدا

دیشب پسرم ساکت نمیشد زنگ زدم شوهرم هم دیر اومد گفتم اگه پیاده اومده بود رسیده بود 

رفته به مادرشوهرم گفته به پسرت اینو گفته.... من دلم میخواد به شوهرم فحش بدم به تو. چه؟؟؟

اینا همیشه هر چی میخوان میگن بعدم میای جواب بدی میزن به در جیغ جیغ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ننش کجاس وقتی دخترش خودشو خر میکنه؟ 

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

بیکاری وقت خودتو صرف این اعجوبه ها میکنی؟

اونم کی؟دختر خواهرشوخر 

حرص نخور گلم به قول زن داداشم حرص بده

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
تقصیر خودته چرا دهن ب دهن میشی؟؟اگه شوهرته چرا فحش ب شوهرت جلو اون میگی ک بهانه دستش بدی؟؟دیشب جلو م ...

من به شوهرم گفتم
اینجا قضاوت کردن خیلی راحته
به بابام گفت ...کش هزار. تا فحش ناموسی به خودم و خانواده م 

من به شوهرم گفتم اینجا قضاوت کردن خیلی راحته به بابام گفت ...کش هزار. تا فحش ناموسی به خودم و خانوا ...

دهن خانواده شوهر همیشه نجسه .این از این ..حالا مادرشوهرت طرفدارته وجهه و شخصیت خودتو بخاطر نوه اش خورد نکن ...باهاش کامل قطع رابطه کن و حرف نزن ک بهانه هم دستش ندی.

کاربر*دختر_تنها*
دهن خانواده شوهر همیشه نجسه .این از این ..حالا مادرشوهرت طرفدارته وجهه و شخصیت خودتو بخاطر نوه اش خو ...

من کاری ندارم فقط به مادرشوهرم گفتم مگه نمیگه من فحش دادم باید ثابت کنه
گفتم دریده بهش گفتم  بقیه و دروغ میگه
اینا همیشه کارشون تهمت زدنه وقتی میگی بیا رو به رو کنیم داد و قال راه میندازن