2777
2789

خدایی خیلی ناراحتم یعنی چی این کارش؟ میدونم مال خودشو و اختیارشو داره ولی خب من و اون یکی آبجیم که متاهلیم مگه دخترش نیستیم؟تازه خواهرم کارمنده و ما خونه دار،ان شالله ۱۲۰ سال بابا مامانم عمربابرکت داشته باشن ولی با این کارش یعنی اینکه مارواز  ارث محروم کرده،شما جای من باشین ناراحت میشین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن شاید خواهرت قصد ازدواج نداره کلا خونرو داده بهش

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

حق داری ناراحت بشی خب 

طاها و تارا و تیارای عزیزم بی شک شما قشنگ ترین و بهترین نعمت خدا برای من هستید 😍🥰انقدر دوستتون دارم که قابل وصف کردن نیست امیدوارم این حس قشنگ پایدار باشه گل های زندگی من💖💝

حق داری صددرصد

من باشم یا  مجبورش میکنم به نام منم بزنه ودعواراه میندازم اگه حرف حرف خودش بود تاقیامت باهاش قطع ارتباط میکردم

من مطمئنم اگه یه روزی پولداربشم فرداش امام زمان ظهور میکنه وهمه چی صلواتی میشه!😏🤦
بای فور اور کن تمام فک‌کن‌یتیمی من همین کارو کردم گفتم ارزوی‌دیدن منو بگور میبرین

خب منم دخترشم اخه چرا بینمون  فرق گذاشت  الان شوهرم دیگه با طعنه  و کنایه دیوانه  م میکنه