2777
2789
عنوان

همه برام رئیس شدن

55 بازدید | 5 پست

من مامان بابام ساده ان کلا خانواده امنی ندارم سر همین همه بهم گیر می دن هر کار کوچیک بهم می گن در حالی می بینم بقیه نشستن هم سن من یهو خاله عمه ای می گه پاشو برای همه چای بریز یا چرا اومدی؟ خوب وقتی دوست نداری تو جمعتون باشم چرا دعوت می کنید چون برادرم مریض بود نرفت مهمونی به من گفتن تو هم نمی یومدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چرا پرروشون کردی؟خواهرم دو بار دستوری بهم کار داد جوری داد زدم رو سرش ساکت شد

اخه با همه دعوا نمیشه کرد منم با خواهرم دعوا کردم گفتم مگه نوکرت گفت می مردی برداری گفتم خودت می میری برداری رفت پشت سرم کلی حرف زد و اینیکه هم همه جوانن غرور دارن با هم سن هام نشسته بودم پوشک بچه شو داد به من برو بنداز آشغال بخدا اونقدر دلم می شکنه گفتم خودت ببر یه سلیطه بازی در اورد🤦🏻‍♀️

دقیقا همین که خودت گفتی مشکل در نهایت بر میگره ب مامان بابات و رفتاری ک باهات دارن

من چه تقصییری دارم از بقیه خانواده ها می ترسن می دونن هوای بچه هاشونو دارن منو اذیت می کنن سر کنکور من هر روز هفته تلفن زنگ می خورد الان فامیلمون کنکور دادن همه زبونشون تو ک. ونشونه می گن مگه فضولیم