2777
2789

من21 سالمه اون 23 دوتامون دانشجو معلمیم اون سال اخرشه دیگ قبلش به دخترعموم گفته بود صحبت کنه بام و اینا ملا همه میدونن خواستگار بود ولی من نکفتم بکسی قبول کردم بین خودم و خودشه فقط 9 ماه داربم صحبت میکنیم میگ میخوام ببینمت خیلی میترسم بلاخره لمس اتفاق میوفته بعد نشه ضربه میخورم اولین ارتباطمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد تقریبا 1 سال ارتباط اولین باره خیلی تو چت صمیمی شدیم😑

۹ماه برای آشنایی کافی نیست؟

اگ اوکیی نامزد کنید اگ ن چرا انقدر کشش میدی

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
بعد تقریبا 1 سال ارتباط اولین باره خیلی تو چت صمیمی شدیم😑

ربطی نداره بستگی ب خودت داره من و اکسم۳سال تو رابطه بودیم خیلیم صمیمی بودیم اما همچنان خط قرمزهای خودمو داشتم و اونم احترام میذاشت

بازهم میگم ۹ماه کافیه اگ قصدتون ازدواجه

خودم گفتم دانشگات تموم بشه اوضاا مالیشم خوب نیست الان

بعد دانشگاه مگ قراره تغییری بکنه؟درسته سنش کمه اما خودمون میدونیم حقوق معلمی اونقدرا نیست بخواد پیشرفت خاصی داشته باشه مخصوصا برای آقایون

امیدوارم تهش قشنگ باشه عزیزم💗

بعد دانشگاه مگ قراره تغییری بکنه؟درسته سنش کمه اما خودمون میدونیم حقوق معلمی اونقدرا نیست بخواد پیشر ...

نه کار میکنه حقوق معلمی هیج با داییش کار میکنه ماهی 50 تومن اینطوری وقتی دلنشگاه نیست کفتم 1 سال کار کنه حداقل ماشین بخره