2777
2789
عنوان

منو همسرم میخوایم جدا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 9299 بازدید | 126 پست
پس چرا بکارت پسرا ملاک نیست برای ازدواج؟! چرا ما زنا یاد گرفتیم خودمون هم به خودمون ظلم میکنیم؟

چون متاسفانه تو مملکت ما همچین چیزی ثابت نمیشه ..

چون متاسفانه اگر این خانوم به شوهرش تهمت بزنه و شکایت کنه و....همسرش هزارتا کار میتونه بکنه ...

چون متاسفانه فقط خانوما ضربه میخورن و یکم ک بگذره نمیتونن ثابت کنن و همین شما و ماهایی ک حرف از طرفداری از خانوما میزنیم ..اگه خداینکرده یه خانوم بخاطر این مشکل از همسرش جدا شه و انگ مطلقه بودن بهش بخوره اجازه نمیدیم از چند کیلو متری همسرامونم رد بشع😒😒😒

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

وای یعنی چی اسی جان من جای شما بودم همون اول جدا میشدم من ۱۰ سال با شوهرم دوست بودم ولی اهل س ک س نبودم بعد از ۱۰ سال عروسی کردیم بازم تو ۴ ماه و ۲۲ روز نامزدی نذاشتم بعدش که عروسی کردیم از رابطه بشدت ترس داشتم و بعدش فهمیدم واژنیسموس دارم بعد از یکسال و یک ماه و یازده روز رفتم دکتر دکتر با دستگاه بکارتمو برداشت من قبل عروسیمون دقیقا ۴ روز قبل عروسیمون به اصرار مامانم رفتیم گواهی سلامت گرفتیم در صورتی که روح خانواده همسرم و خود همسرم خبر نداشت ولی مامانم میگفت روزگار معلوم نمیکنه سرنوشت معلوم نیست باید من یه چیزی دستم باشه که بهشون ثابت کنم دختر سالم تحویلشون دادم خلاصه بعد از عروسی من متوجه مشکلم شدم خدا رو شاهد میگیرم اگه شوهرم یکبار فقط یکبار به خاطر این مشکل من غر زده باشه یا اخم کرده باشه همیشه میگفت حلش میکنیم حلش میکنیم ولی سعی میکردیم که یه جورایی رابطه برقرار کنیم همسرم میگفت داخل رفته ولی من میگفتم دکتر به من گفته باید خون بیاد چون عصب زیادی از واژن من رد شده ولی همسرم میگفت خیلی از دخترا این مدلین دکتر میگه خون میاد ولی خونریزی ندارن تو هم این مدلی تا اینکه بعد از یکسال دکتر واسم زد و خونریزیمم زیاد بود ولی هیچ وقت همسرم بهم از این تهمتا نزد من جای شما بودم واقعا ترکش میکردم چون شخصیت و غرورم اجازه نمیده یه همچین مردی رو تحمل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش قبل ازدواج می گفت یه دکتر پیدا کن خودت یا مادرت منو ببره دکتر اگه نبری خودم میرم بعد حرف و حدیث ...

بحث اینجاس اصلا دکترا توانایی تشخیص باکره بودن رو ندارن😑🤦🏻‍♀️بابا یکم تحقیق کنید اینا همش الکیه

طرف دوتا بچه داشت برای عفونت رفته بود پیش دکتر بهش گفته بود باکره ای 🤣

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نمیاد گلم نمیاد این موضوع که من قبلا رابطه داشتم توی ذهنش ی حدسه میترسه بریم پزشک قانونی و بهش بگن ...

الکی بهش بگو یا باهام میای پزشک قانونی یا یه روز خودم میکشم و برای همه علت خودکشی خودم میفرستم‌ و وصیت میکنم بعد مرگم پزشک قانونی منو معاینه کنه اونوقت تو باش و خدای خودت 

به قول دوستمون فردا اگه بچه بیاری میگه مال من نیست

اگه یه شماره ناشناس اشتباهی بهت زنگ بزنه میگه تو باهاش بودی

اگه یه نفر از سر دشمنی بهت تهمت بزنه شوهرت اولین کسیه که باور میکنه

برو دنبال زندگیت خواهر من ذات آدما عوض نمیشه،اطرافم دیدم آدمایی رو که هنوز ۳۰سالشون نشده دور چشماشون چروک افتاده از بس غصه خوردن.....به والله راست میگم.

اسی تاپیکت منو ب فکر فرو برد من مجردم میگم اگر قبلش برم نامه بگیرم بی احترامی به خودم و ارزش خودمه ...

حتما برو نامه بگیر به مردای ایرانی اعتمادی نیست با خود شوهرتم برو دکتر

تو خیلی شل گرفتی. اگه واقعا قبل ازدواج رابطه نداشتی باید اولین بار که این حرف و بهت میزد یه بلایی سرش میاوردی که به شکر خوردن بیفته.

تو بعضی شرایط سیاست و زبون نرم به کار نمیاد فقططططط باید تا ته ماجرا بری و طرف و آدم کنی.

همون فردای ازدواجتون باید میرفتی پزشک قانونی و بعدش که جوابش اومد میکوبیدی تو دهنش

❤👬❤
وای یعنی چی اسی جان من جای شما بودم همون اول جدا میشدم من ۱۰ سال با شوهرم دوست بودم ولی اهل س ک س نب ...

خیلی سخته این مشکل؟

مجردم ولی میترسم ی روز ازدواج کنم این مشکلو داشته باشم.حسم میگه😭

اسی تاپیکت منو ب فکر فرو برد من مجردم میگم اگر قبلش برم نامه بگیرم بی احترامی به خودم و ارزش خودمه ...

بعد ازدواج تهمت زد میری پزشکی قانونی مشخص میکنن چی ب چیه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بعد ازدواج تهمت زد میری پزشکی قانونی مشخص میکنن چی ب چیه

عزیزم من رفتم‌پزشکی قانونی گفت باید درخواست طلاقو فلان بدی بعد که بهت نامه داد بیای اینجا معایت کنیم اینجوری نبود که برم پول بدم وقت بگیرم