2777
2789
عنوان

منو همسرم میخوایم جدا شیم

9293 بازدید | 126 پست

سلام این حرفایی که میخوام بزنم ممکنه مشکل خیلیا باشه و ندونن که چیکار کنن البته خودمم نمیدونم واقعا و از شما کمک میخوام

من یک ساله ازدواج کردم و از خانوادم دور شدم و از شهرستان اومدم تهران و خانواده شوهرمم‌شهرستان هستن و کلا از همه دور هستیم

زمانی که اولین بار با همسرم میخواستیم‌رابطه برقرار کنیم من خیلی میترسیدم و بلاخره انجام دادیم اما هیچ‌خونی از من خارج نشد😔

(اینم بگم‌که با شوهرم چن سال دوست بودیم)

شوهرمم وقتی دید خون خارج نشده خیلی ناراحت و عصبی شد

اینم بگم که شوهرم تحصیل کردس و بی سواد نیست که این چیزارو ندونه

عصبی شد و یهو گف تو گشادی..

فهمید که بکارتم حلقویه ولی گفت تو گشادی

خیلی بهش گفتم که نه و من رابطه نداشتم و از من اصرار و از اون انکار

من واقعا قبل از ازدواجم هیچ رابطه ای نداشتم حتی با همسرم و بر این معتقد بودم که اولین رابطمو میخوام با همسرم داشته باشم

چندین روز گذشت و هرروز تهمت و منم چون کاری نکرده بودم خیلی بهم فشار میومد که داره بهم تهمت میزنه.

واقعا اینکه بهت تهمت بزنن و تو بی گناه باشی دیگه ته نامردیه روزگاره...

اون بهم گفت که تو قبلا رابطه داشتی با فلانی با بلانی؟؟

هی میگفتم نه و خلاصه خودمم نمیدونستم پردم چیه تا قبل رابطمون

حتی برای اثبات اینکه پردم چیه رفتم دکتر و بهم گفت حلقوی هستی

اومدم بهش گفتم که دکتر گفته حلقویه پردم اونم گفت یعنی خودت نمیدونستی حلقوی؟؟

منظورش این بود که من میدونم تو حلقوی هستی ولی بهم میگفت تو گشااااادی

خب یعنی چیییییییی

خلاصه گذشت و قرار شد منو ببره پیش ی خانم دکتره که آشناش بود (سن دکتره زیاده و توی هواپیما باهم آشنا شده بودن) رفتیم دم مطب و اون گفت بزار اول من برم بعد بهت زنگ‌میزنم که بیای . رفت و دیدم زنگ نزد و اومد توی ماشین با چهره خندون

رفته بود به دکتره قضیه رو گفته بود که ما رابطه برقرار‌کردیم و خون نیومد دکتره هم خیلی زن روشنفکری یوده بهش گفته بود که این حرفا چیه مرد حسابی برو زندگیتو کن کیف کن تازه ازدواج کردی و خلاصه حال شوهرمو خوب کرده بود

اینم بگم که شوهرم با ی آخوند مشوره کرده بود یارو بدون اینکه منو ببینه قضاوتم کرد و به شوهرم گف طلاقش بده و اینجا بود که من فرق با سواد و بیسواد رو فهمیدم.(قضاوت با خودتون)

حال شوهرم ی مدت خوب شد و بیخیال قضیه شد و بعد از چند مدت حالش بد میشد بابت اون قضیه یعنی مثن هر چند ماه یک بار اینجوری میشد که نمیزاشت برم پیشش همش فکر میکرد من میرفتم سمتش منو پس میزد

خلاصه طولانیش نکنم که بعد دو روز اینا خوب میشد و به زندگی عادیمون ادامه میدادیم به طور عالی یعنی عاشقانه

ولی اون زخما توی دلم بود

ی نکته بگم که همسرم چند سال قبل با ی دختره دوست بوده و توی کارای ازدواج و اینا بودن یعنی خاستگاری رفته بود و شوهرمم جنوب کار میکرد و هفته ای یک بار تهران میومد و این دختره نانجیب هم میره به سوپری محلشون میده و بهش خیانت میکنه... دختره بعد از یکسال به شوهرم زنگ‌میزنه و اعتراف میکنه.چون که به شوهرم قبلش گفته بود که پردم حلقویه خیلی یهویی هم گفته بود و شوهرمم شک کرد بهش و جدا شد ازش و اونم بعد از یکسال به شوهرم حقیقتو میگه....

وقتی که رابطه داشتیم و خون نیومد این قضیه رو برام تعریف کرد و دلم خییییییلی شکست

دوستان توی تاپیکای قبل هم ازتون مشورت خواستم گفتید برو پزشک قانونی

رفتم بعد گفت باید نامه دادگاه بیاری برای پردت و اینا ‌که کلا بیخیالش شدم

به خانوادمم نمیتونم چیزی بگم بیخودی نگرانشون کنم

ولی اینجا دارم عذاب میکشم

درسته چن روزه این حالت شوهرم ولی خیلی سختمه واقعا

میگید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید

این قضیه رو من فقط برای شما تعریف کردم و ازتون کمک میخوام.

بنظرتون جدا شدن درس میکنه همه چیزو؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهمت بی حیایی کم چیزی نیست من بودم همون خیارش رو میکشستم بی غیرت

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

منم مثه تو بودم ولی خب قبلش رفتم دکتر و میدونستم قرار نیست چیزی ببینم دکترم آشنای خانوادگی دوتامون بود در نتیجه شوهرمم می‌دونست خبری نیست یکی دوبار گفت حیف شد چیزی ندیدم چنان توپیدم بهش ک خفه شد ولی خب انتظار نداشتم یه مرد اینجوری تحقیر کنه زنی رو بخاطر همیچین چیزی 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

اون ذهنیتش راجع به شما خرابه

و باید این ذهنیت و از بین ببری و حل کنی وگرنه اگه تحمل کنه و با این ذهنیت پیش شما بمونه افسرده میشه

برید پیش روانشناس بنظرم یا برید پزشکی قانونی تا اثبات بشه که فقط با ایشون بودید

توی ذهن ایشون باید حل کنید این داستان و

عزیزم این موضوع درسته قلبتو شکسته اما دلیل محکمی برای طلاق نیس.... خدای نکرده اگه خیانت بود مسلما بایذ طلاق میگرفتی. اون فقط بدبین هست بخاطر گذشته اش با اون دختره.... سعی کن اعتمادش رو جلب کنی و نظرش راجب زنها عوض شه

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

بهتر برین پیش مشاور اگه واقعا دوستش داری اینقد راحت حرف جدایی رو نزنید این طلاق چیه عین نقل و نبات افتاده دهن زوجا راه حل اخر طلاقه ولی الان شده اولین راه

برین پیش میاور ایشالله حل میشه

شورشو در بیارین شورمو در میارم😐خطاب اونایی که ساقیشون جنس بد میده دستشون داستان تخیلی میگن😐بای 
دوستان تاپیک قبلیمم همینه ولی افراد زیادی اونجا نیومدن که ازشون مشورت بگیرم و مجبور شدم دوباره تاپیک ...

بنظرم با شوهرت برید پیش یک مشاور جنسی

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

بنظرم بشین باهاش حرف بزن برین پیش مشاور بهش بگو اگه نیای بیاجداشیم ازاین وصع خستم

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜