2777
2789
عنوان

منو همسرم میخوایم جدا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 9299 بازدید | 126 پست

مردا خودشون فقط با صغری خانم محله شون نبودن اونوق زن باکره میخوان😂

عزیزم چرا ضعف نشون میدی

خیلی بیجا میکنه ک بت تهمت زد

اصلنم رابطه داشتی مگه اون باکره بوده؟؟؟!!!!

از ازدواج دیگه واقعا چندشم میشع مخصوصا مردا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا دقیقا منم حلقویم ولی این که دلیل نمیشه ب دوس پسرمم اتفاقا دو سه روز پیش گفتم اصن چیزی نگفت یا علیه م وایسه و اینا یا چیزی بگه ادم تحصیل کرده این حرفارو نداره خودشون باید خیلی چیزارو بدونن

🥳Loneliness🥳

ایکاش قبل ازدواج دکتر می رفتی نامه داشتی حتی اگه مرد بگه نمی خوام باید نامه داشت 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

این جملت خیلی منو یاد خودم میندازه

👇👇👇👇👇👇👇👇

واقعا اینکه بهت تهمت بزنن و تو بی گناه باشی دیگه ته نامردیه روزگاره...

منم تهمت شنیدم و چند ماهه الکی نفس میکشم.پس خدا کی میخاد سزای اونایی که بهم بدی کردن و بده؟؟؟

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

با هر بدبختی شده برو دادگاه خانواده و بخواه قاضی یه معرفی نامه بده بری پزشک قانونی چون نامه پزشک قانونی خودش سند وبا همون محکم میکوبی توی ذهن کثیف شوهرت'رفتی دادگاه اصل ماجرا رو تعریف کن وبگو ک بخاطر این بدلی وشکاکی شوهرم میخوام جداشم تا جدی بگیرنت

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁

عزیزم من ادم روشن فکری هستم اعتقادات خیییلی عجیب غریبم ندارم اما اینکه قدیمیا قبل عروسی دختر و میبردن ازمایش و به خیلیا برمیخوره ک یعنی چی ؟؟ به شدت قبول دارم باید حتما یه مدرک باشه (نظرشخصی منه) این ربطی به تحصیلات و یا بیسوادی نداره ...زندگی یه خانوم و اقای مهندس بخاطر این مساله بهم خورد و جدا شدن و این وسط فقط خانوم ضرر کرد ...اما خیلیا هم هستن بااینکه سواد ندارن اما درک و شعور دارن ..هنوزم دیر نشده به خودت شک نداری ک پزشک قانونی برو و نامه بگیر فقط برای بستن دهن شوهر مثلا تحصیل کردت😒😒😒😒

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

عزیزم بهتر ه از یک مشاوره ماهر کمک بگیری .این ذهنیت با طلاق هم از فکر همسرت خارج نمیشه .این فکر مثل خوره تو جونش افتاده وهم خودش رو داره اذیت میکنه وهم شما رو عذاب میده .

اگه واقعا دوستش داری نذار زندگیت این جوری از هم بپاشه .

اگه شده نامه از دادگاه یا پزشکی قانونی بگیر ،این کارو انجام بده ولی هیچ وقت زیر بار این حرف نرو .

اگه میخوای جدا شی بهش ثابت کن که باکره بودی .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

بنظرم این موضوعی نیست که بخوای طلاق بگیری عزیزم.با کمی‌مشاوره حل میشه.باید از یه مشاور کمک بگیری بهت بگه چه رفتاری داشته باشی تا شوهرت ازین حالت خارج شه کلا

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔