2777
2789
عنوان

ازدواج چه خوبی هایی داره؟

134 بازدید | 14 پست

والا ادم اینجا نظرات رو میخونه میبینه گشنه بخوابه گوشه ی خیابون بهتر از اینه بره زیر سلطه ی یه مرد زورگوی مامان ذلیل زورگوی چندش و ...😂که خداروشکر اونم دخترا روی پای خودشون واستادن دیگه مثل قدیم نیست 

نهایت کافور میخوری دیگه راحت میشی

ازدواج قسمت خوبش چیشه؟هیچی🤨

یکی باشه بگه کجا رفتی؟کی رفتی؟ چرا رفتی؟ بچه بزرگ کن ،غذا بپز بذار جلوش،لباسامو بشور، خونه شو تمیز کن، یکم کم کاری کنی !!🤢!طبق ادبیات خودشون من چشمم یکی دیگه رو میبینه پس تقصیر توئه،میخوای تنهایی بری سفر؟ بشین تا بذارم! به مامان من اونطوری گفتی؟ بذار حالیت میکنم. بچه هم هم فقط مال خودته.میدونی که؟من پوشک عوض کنم؟من شب بیدار بمونم؟واویلا خجالت نمیکشی؟ به تو میگن زن؟بی حیا...

درس؟شغل؟ مگه من چیم کمه زنم درس بخونه و کار کنه؟لازم نکرده دانشگاه بری،

لباست چرا کوتاهه؟موهات چرا دیده شد؟وااسلاما(خوداو پشت سر هر غلطی میکند)

من غیرت دارما نمیذارم تنهایی بری بیرون، چه معنی میده زن تنها بیرون باشه؟جاییم خواستی بری من نباشم با مادر خواهر خودم برو

و ....

حالا اگر دست بزن نداشته باشه معتاد نباشه و....

واقعا خوبیش کجاشه اینهمه مشتاق داره🤨😑 که بچه ی ۱۸ ساله هم اینحا میبینم چله میگیره ازدواج کنه...

من ازدواجم تا الان فقط خوبي داشته واسم

همسرم خداروشكر عاليه از همه نظر

اينجا بيشتر تاپيكا بدبختي چاخانن

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج اگر با آدم خوب باشا اینا رو نداره 

ازدواج موفق یعنی یه همراه داری یه کسی رو داری که تو همه غم ها و شادی هات کنارته کمک میکنین همو تا پیشرفت کنین و زندگی رو با هم بسازین خیلی قشنگه کسی همه نیاز ها مون رو با هم برطرف میکنم عاطفی جنسی اقتصادی و...  از همه مهم تر آرامشی که آدم کنار همسرش داره هیچ کجای دنیا پیدا نمیشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من شوهرم‌کردم.شوهرم همه چیز خرید گفت جهیزیه نمی‌خوام.طلا سرویس خرید ...خونه خریده با کار کردن ....هیچی تز پدرش نرسیده که بگم ارثه....

الان می‌گه برو دانشگاه پشتمه تا فوق لیسانس ادامه بده‌.‌دیپلمم

مریض می شم یار و یاورمهه....

همه ازمایش و پول دکتر و همه چی رو می ده و باهام میاد مطب

کلا من نباشم خونه غذا نمی خوره می گه دو تایی می چسبه

پول خرجی کل خونه رو می ریزه حسابم جواب پس نمی گیره ...منم مدیریت می کنم

دیگه چی می خوای عزیزم از زندگی؟؟؟؟

اتفاقا به نظرم اگه با ادم درست باشه خیلیم خوبه به نظرم من شوهرم شده تکیه گاه و سنگ صبورم واسه همین به نظرم ازدواج خیلیم خوبه یکی هست که بیشتر از خودت نگرانت تفریح و حرفای و علایق مشترک داری باهاش 

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

من از همسرم راضیم

ولی در عمق زندگی مشترک نگاه کنی دقیقا همینا بودکه گفتی 

انسان چون وقتی چیزیو تجربه نکرده باشه فکر میکنه چه خبره آخرشم میره میبینه هیچی نیست راجبه بچه دار شدنم همینه

خداروشکر این دنیا فانیه

موافقم باهات الان 90در صد مردا زندگی رو به زنشون زهرمار میکنن هیچ کدوم زن درک نمیکنن بلد نیستن یعنی . میشه ی زن به شوهرش بگه بچه رو یک روز دو روز نگه دار من ی سفر کوچیک با دوستام برم . یا از سرکار اومدی دو ساعت بچه رو نگه دار من برم پیاده روی برم آرایشگاه یا برم تنهایی به مادرم سر بزنم . خیلی مردا همکاری ندارن برای همین خانم ها بعد زایمان افسرده میشن و...ازدواج خیلی چرت توش هیچی نیست . وبه نظر بقیه خانم ها که راضی هستن هم احترام میزارم

موافقم باهات الان 90در صد مردا زندگی رو به زنشون زهرمار میکنن هیچ کدوم زن درک نمیکنن بلد نیستن یعنی ...

موافقم

یک هفته نمیتونن بدون مادر بچه رو نگه دارن

ادعای پدربودن هم دارن

خدا رو شکر همه راضی هستن . الان میگفتی دوست دارم ازدواج کنم می گفتن خر نشو ازدواج چیه ما ازدوااج کرد ...

خدارو هزار مرتبه شکر

من نمیدونستم وضعیت کشورمون انقدر خوبه

و این همه طلاق همه ش شوآفه