لطفا نطرتونو بدین...آیا بچه دارید؟شده تو اوج عصبانیت کتکش بزنید..؟منطورم کتکهای نیست ک ب جسم اسیب شدید بزنه...در حد یه سیلی یا بزنید رودستش یا بعصیارو دیدم وشگون میگیرن...چیزی ک درد جزی ایجاد شده....
اگر نه...چیکار میکنید ک خونسرد باشین...
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰
من هنوزدخترم سه ماهشه ولی تنبیه رو گذاشتم یکی از اینا :
حرف نزدن
نگاه نکردن بهش
گرفتن اسباب بازی
مخالف تنبیه بدنی هستم چون جوانمردانه نیست کسی که زورش بهمون نمیرسه رو بزنیم
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره متاسفانه 😭 خیلیم بعدش عذاب وجدان میگیرم با اینکه کوچیکته کلی معذرت خواهی میکنمو براش خوراکی و میوه و اینا میارم ولی بازم تکرار میکنم خاک تو سرم کنن
.🦋به نام خدایی که تنهاست🦋 شب سردی است و من افسرده.راه دوری است و پایی خسته.تیرگی هست و چراغی مرده .میکنم تنها از جاده عبور .دور ماندند ز من آدم ها.سایه ای از سر دیوار گذشت.غمی افزدوه مرا بر غم ها.فکر تاریکی و این ویرانی.بی خبر آمد تا با دل من .قصه ها ساز کند پنهانی.نیست رنگی که بگویدبامن.اندکی صبر سحر نزدیک است .هر دم این بانگ برآرم از دل.وای این شب چقدر تاریک است؟خنده ایی کو که به دل انگیزم؟قطره ای کو که به دریا ریزم؟صخره ای کو که بدان آویزم.مثل این است که شب نمناک است .دیگران را هم غم هست به دل .غم من لیک غمی غمناک است .
من ندارم ولی تو بچگی خیلی اذیت شدم بخاطر همین اگه بچه دار شم هیچ وقت حتی عصبانی هم نگاش نمیکنم چون نمیخوام مثل من شه
زانا وه ختی لیم دووری شیوه ی خه مینم چ ناشیرینه🙂 بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه....یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده...یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست.چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتنش!نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم🙂🙃
دختر من ۱۴ ماهشه عصبانی میشه چنگم میندازه، نمیدونم باید چه رفتاری نشون بدم از سرش بیوفته، دردم میاد ...
عین پسر من دیروز چنگالو زور میزد بره تو گلوم
.🦋به نام خدایی که تنهاست🦋 شب سردی است و من افسرده.راه دوری است و پایی خسته.تیرگی هست و چراغی مرده .میکنم تنها از جاده عبور .دور ماندند ز من آدم ها.سایه ای از سر دیوار گذشت.غمی افزدوه مرا بر غم ها.فکر تاریکی و این ویرانی.بی خبر آمد تا با دل من .قصه ها ساز کند پنهانی.نیست رنگی که بگویدبامن.اندکی صبر سحر نزدیک است .هر دم این بانگ برآرم از دل.وای این شب چقدر تاریک است؟خنده ایی کو که به دل انگیزم؟قطره ای کو که به دریا ریزم؟صخره ای کو که بدان آویزم.مثل این است که شب نمناک است .دیگران را هم غم هست به دل .غم من لیک غمی غمناک است .
من ندارم ولی تو بچگی خیلی اذیت شدم بخاطر همین اگه بچه دار شم هیچ وقت حتی عصبانی هم نگاش نمیکنم چون ن ...
بیشتر توضیح بده چجوری تنبیه میشدی الن یادته؟حست چیه
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰