2777
2789
داغ دلم تازه شد الان چندماهه مدارک شناساییمونو گم کردیم شناسنامه و...انگار اب شده رفته توی زمین هرجا ...

طلای منم گم شده تو خونه نیست ک نیست

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره سه جفت کفش خریده بودم برا دخترام، دیروز حواسم پرت بود جا مونده بود بازار

وای گلم الان تاپیک قبلیتو دیدم خداروشکر که پیدا کردی

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

من اینجا خواستم دعا کنن برا برادرشوهرم حتی تاپیکم پربازدید شد ولی برادرشوهرم فوت کرد 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
من اینجا خواستم دعا کنن برا برادرشوهرم حتی تاپیکم پربازدید شد ولی برادرشوهرم فوت کرد 

دعا کردی بمیره یا خوب شه

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
حالا مگه چقدر بود قیمتش ک انقد ناراحت بودی

چ ربطی ب قیمت داره....داره میگه سه جفت کفش نو قیمت کم کرده بود بشگن میزد؟؟؟,خودت معلومه واسه ی کش مو ناراحت میشی 

من برای داشتن زندگی بهتر میجنگم
چ ربطی ب قیمت داره....داره میگه سه جفت کفش نو قیمت کم کرده بود بشگن میزد؟؟؟,خودت معلومه واسه ی کش مو ...

کاسه داغ‌تر ازاش ک میگن شمایید نه نترس من گدا صفت نیستم ک برای کش مو حرص بخورم ده تای تورو میخرم و ازاد میکنم 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
کاسه داغ‌تر ازاش ک میگن شمایید نه نترس من گدا صفت نیستم ک برای کش مو حرص بخورم ده تای تورو میخر ...

تو کلا مریضی داشتی واسه ۱۰۰تومن کرم سکته میکردی منو نمیخاد آزاد کنی گلم بزار برحسابت باشه 😂😂😂

من برای داشتن زندگی بهتر میجنگم