2777
2789
عنوان

کسی همچین تجربه ایی داشته

96 بازدید | 15 پست

سلام من بعدازهرپریودیم..البته ببخشید 🙈یه سه چهارروز میوفتم توی لک...یعنی ترشحم خونه واین اتفاق موقعه ایی رخ میده که  میرم دستشویی لباس زیرم اصلا کثیف نمیشه کی همچین تجربه ایی داشته؟چرامن اینجوریم آخه؟به نظرتون با نزدیکی بدترنمیشه؟؟؟؟

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم اونم جزو پریود حساب میشه تا ده روز 

آخه من ۲۰اون ماه پریود شدم

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

من بخاطر قرص جلوگیری که میخوردم اینطوری شده بودم

من اصلا نمیتونم همچین قرصایی بخورم

آخه من ۲۰اون ماه پریود شدم

پریودی تاده روزعادی هست هفت روز که همه هستن واون لکه بینی ها خون باقی مونده واضافی هست که تورحم هست

۹۹/۹/۹روزرسیدن من به تو،روزرسیدن به آرزوم  
پریودی تاده روزعادی هست هفت روز که همه هستن واون لکه بینی ها خون باقی مونده واضافی هست که تورحم هست

نزدیکی مشکل نداره

نزدیکی مشکل نداره

زمان پریودی هرکس بین چهارتاهفت روزه که که طبیعی هست اگه بعدازاتمام پریودی لکه بینی داشتی تاسه روزعادیه ممکن خون اضافی باشه یازمان تخمک گذاری 

۹۹/۹/۹روزرسیدن من به تو،روزرسیدن به آرزوم