2777
2789

من امروز رفتم از عابر بانک پول برداشت کنم و رسید هم گرفتم ،پول داد بیرون ،من رسید و برداشتم شروع کردم خوندن رسید ، حدود ۳۰ ثانیه طول کشید ،اومدم پول و از دستگاه بردارم ،یهو پول و کشید داخل 

پیش خودم فکر کردم لابد برمیگردونه داخل حسابم ، اما برنگردوند 

این اتفاق برای شما هم افتاده ؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
نه جلل الخالق.عابر بانک دزد😐

خیلی ناراحت شدم 

حالا شنبه برم بانک 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا شما باشی 30 ثانیه ملت را پشت سرتون علاف کنید

شما نگران علافی ملت نباش ،کسی پشت سرم نبود 

خب بایدپولوبرمیداشتی دیگه.طول بدی میره تو

من نمیدونستم وگرنه سریع برمیداشتم 

شما نگران علافی ملت نباش ،کسی پشت سرم نبود 

همه دستگاهای عابر بانک همین طوری هست دیر پول را بردارید پول را میکشه داخل نگران نباشید پول شمارا پس میدن 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
یعنی پول بیرون بودوشما رسیدوخوندی ولی پولوبرنداشتی آره

نه رسید و برداشتم یه نگاه کردم در کیفمو تا باز کنمو و بخوام پول بذارم داخلش ۳۰ ثانیه طول کشید 

اومدم پول و ب دارم کشید داخلش 

میدونم لفت دادم ، اما فکر نمیکردم پول و بکشه داخل 

همه دستگاهای عابر بانک همین طوری هست دیر پول را بردارید پول را میکشه داخل نگران نباشید پول شمارا پس ...

من نمیدونستم وگرنه پولمو برمیداشتم 

نه رسید و برداشتم یه نگاه کردم در کیفمو تا باز کنمو و بخوام پول بذارم داخلش ۳۰ ثانیه طول کشید  ...

آره دیگه میگه هم کارتووهم پولو 

منم سره کارت بلاسرم اومد🙄

کارت بابام بوددانشجوی شهردیگه بودم بابام بایدمیومدکارتشومیگرفت🐥

عریزم شما تونستین پولتونو بگیرین

بله ، رفتم همون شعبه بهشون گفتم

خودشون حساب کتاب کردن ، به حسابم برگردوندن