2777
2789
عنوان

خانم های همه چی دان بیایید

162 بازدید | 10 پست

سلام 

یکی‌از گوشام هر گوشواره ایی چه طلا نقره بدل بپوشم درد میگیره عفونت میکنه 

فقط یکیش 

یه راه حل بدین 

همسرم تو را دوست دارم ؛♥️و این دوست داشتن !حقیقتی است که مرا به زندگیدلبسته میکند ...💋

راه حلی نیست چون حساسیت داری

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشت رو چرب کن یه مدت

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بدجا سوراخ نشده؟؟ حساسیت نداری؟؟

نه جاش خوبه 

حساسیت دارم اره

راهی نیست ؟

همسرم تو را دوست دارم ؛♥️و این دوست داشتن !حقیقتی است که مرا به زندگیدلبسته میکند ...💋

منم همینطور میشم 

اگر یه گوشواره سبک چند وقت گوشت باشه در نیاری مرتب با ویتامین a یا تتراسایکلین چربش کنی کم کم خوب میشه 

من وقتی چند وقت در میارم دوباره میپوشم این شکلی میشه بزار یک چند وقت باشه البته سبک باشه 

منم همینطور میشم  اگر یه گوشواره سبک چند وقت گوشت باشه در نیاری مرتب با ویتامین a یا تتراسایکل ...

این راهو امتحان کردم فایده نداشت 

نه جاش خوبه  حساسیت دارم اره راهی نیست ؟

استیل ضدحساسیت بگیر ... فک کنم ب طلا و نقره حساسی ...من ب بدل حساسم گوشم چرک میندازه و قرمز میشه و میخاره و درد میگیره... اما سوراخ دوم گوشمو استیل ضد حساسیت انداختم خوبه...بعد از ی پزشک دلیلشو بپرس شاید درمانی باشه واسه این حساسیت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
استیل ضدحساسیت بگیر ... فک کنم ب طلا و نقره حساسی ...من ب بدل حساسم گوشم چرک میندازه و قرمز میشه و م ...

مرسی عزیزم