عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید 😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
نایسر دایسر هم یه اعصاب آروم میخواد بایه زور مردونه. اگر سالاد شیرازی بخواب درست کنی باید گوجه کال ب ...
اونجور که تبلیغ میکنه الکیه واقعا نمیشه استفاده کرد.
میوه سالم میذاره و راحت خرد میکنه.😏
باید ورقه ای کنی بذاری روش تا نگینیش کنه. مادرم داره یبار سالاد شیرازی درست کردم خیلی مرتب و شیک شد اصلام له نشد. ولی سیب زمینی و هویج که سفتن امتحان نکردم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نگینیه قشنگ میخای ک یا با دست یا نایسر دایسر ولی خرد کردن سبزی و پیاز و مواد کوکو و گردو خرد کردن و شیر موز و له کردن سوپ بچه و حلیم و زدن تخم مرغ و اینا گوشت کوب برقی
اونجور که تبلیغ میکنه الکیه واقعا نمیشه استفاده کرد. میوه سالم میذاره و راحت خرد میکنه.😏 باید ورق ...
ما هم داریم اصلش رو نه این ایرانی رو که تبلیغ میکنن واقعا کتف درد میگیری میخوای یه سالاد درست کنی. همه رو هم باید حلقه حلقه کنی. چه فایده. ایرانیش چیه دیگه خدا داند😅