2777
2789
عنوان

معرفی یک .... برای اندروید

20 بازدید | 13 پست
سلام میشه یک ف ی ل ت ر شکن خوب برای گوشی آندروید معرفی کنید رو گوشیم سایفون دارم ولی فیسبوک رو باز نمیکنه
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
منکه چند وقته هر کار میکنم نمیتونم برم فیسبوک ... گوشیم s6 هست ولی اصلا نمیتونه فیسبوک رو باز کنه دیگه رفته رو مخم
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بچه ها
بچه‌ها من یه چیزی بگم بهم نخندینا..... من بلد نیستم با ف ل ت ر شکن کار کنم...چجوری سایتی که میخوام رو باز کنم؟
خوش به حال آنکه قلبش مال توست حال و روزش هر نفس، احوال توست خوش به حال آنکه چشمانش تویی آرزوهایش همه آمال توست آنکه دستش تا ابد در دست تو کوچ او از غصه ها با بال توست من خطاکارم خداوندا، ولی دیدگانم تا ابد دنبال توست . . .
مهربانو کار کردنش که سخت نیست من خودم فعالش میکنم بعد با هر مرورگری که میخوام مثلا کروم میرم فیسبوک یا هر سایت دیگه البته فیسبوک خودش اپلیکیشنم داره میتونی دانلود کنی با اون بری
به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟ 
من سال هاست واسه فیسبوک و کلا گوشیم از اپرا بای صابر پارتیزان استفاده میکنم...اپرا سجاد هم خوبه میگن...کلا اپراهایی که ایرانیها روش کار کردن عالیههههه . حجمش در حد یه مگابایته اما همه سایتهای فیلتر دارو سریعععع میاره....اگه میخوای از اپلیکیشن فیس استفاده کنی هات اسپات شیلد هم خوبه
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...