2777
2789
عنوان

امروز ارائه داشتم خیلی حالم بده

125 بازدید | 17 پست

امروز ارائه داشتم خیلی خوب تمرین کرده بودم از پروژکتورم کمک گرفتم خیلی سلیس وروان توضیح دادم 

ولی بعضیا که نشسته بودن موقع توضیح دادن میخندیدن مثلا انگار داشتن تمسخر میکردن طوری که واقعا یوقتایی تمرکزم از دس میرفت

حالا بنظرتون از این به بعد رفتارم بااونایی که همچین رفتاری داشتن چجوری باشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی تو دانشگاه هایی مثل شریف و امیرکبیر هم شنیدم همچین مواردی هست. یکی تعریف میکرد میگفت انقدر دانشجوها موقع ارائه اعتماد بنفسشون بالاست هیچی نمیتونه خرابشون کنه اصلا اهمیت نمیدن به اینچیزا

بی خیال تو خوب بودی .... مطمین باش اونا مثل تو نمیشن بعضیام همینطوری میخندن

یکیشون تااخر یه لبخند تمسخرآمیز رو لبش بود منم رفتم به استاد گفتم بعد کلاس

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
حتی تو دانشگاه هایی مثل شریف و امیرکبیر هم شنیدم همچین مواردی هست. یکی تعریف میکرد میگفت انقدر دانشج ...

ولی من بعضی جاها به صورتشون که نگامیکردم حالم بدمیشد

عادیه تو دانشگاه 

اصلا نباید چیزی بگی چون ممکنه دست بگیرن و بیشتر بخندن 

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

می‌تونستی تذکر بدیهرچند ممکنه به هرچیز دیگه ای خندیده باشن

نه

یکیشون سوالای چالشی رو با لبخند ژکوند میپرسید که مثلا مچ بگیره ولی کامل توضیح دادم 

عادیه تو دانشگاه اصلا نباید چیزی بگی چون ممکنه دست بگیرن و بیشتر بخندن

من رفتم به استاد گفتم 

چندتا از دانشجوهام شنیدن

من بودم دیگه سگ محلش میکردم روز ارائه‌شم ایراداشو بگیر سؤال سوپرچالشی هم بپرس

رفتم به استاد گفتم این دانشجو خیلی رفتار بدی باهام داشت و...

استاد گف تذکرمیدم بهش

شما اضطراب اجتماعی داری وگرنه اونا یا به چیز دیگ میخندن یا همینجوری میخندن ک تو رو به خنده بندازم

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍