2777
2789
عنوان

رفتم خونه مادرشوهرم چقد دلم خنک شد جوابشونو دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 50 پست
خودت فهمیدی چی گفتی؟؟؟؟

😂😂

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎

هی داد من اینقدر جواب دادم اینقدر جواب دااالدم که طفلکیا دیگه ازم میترسن الان عذاب وجدان دارم ولیدخب اون موقع خیلی شاخ شده بودن شاخشون رو شکستم الان دیگه جز احترام چیزی نمیبینم گاهی وقتا مادر شوهرم ی چیزی میگه طفلک یجوری نگام میکنه نکنه ناراحت شده باشم از حرفش منم بروی خودم نمیارم میگم گناه داره بخدا هیولا که نیستم تقصیر خودشون بود

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی داد من اینقدر جواب دادم اینقدر جواب دااالدم که طفلکیا دیگه ازم میترسن الان عذاب وجدان دارم ولیدخب ...

😂😂

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
😂😂

والا بخدا ادنای بدی نبودن ولی نمیدونم چرا مادر شوهرم دلش. میخواست ادای مادر شوهر بدارو در بیاره در صورتی که خودش ادم خوبیه نکه دخترش مادر شوهرش بد بود اینم میگفت چرا دخترم عذاب بکشه عروسم نه. ولی الان خیلی خوب شدن طفلک مادر شوهرم مخصوصا گاهی وقتا دلم براش میسوزه

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
دقیقا مث من هرکی میاد خونم میان اینجا نفهما از خودشون نمیفهمن مامانم جرعت نداره بیاد بخدا

جدا شدی عوض کل بدیهاسونو دربیار مادرشوهرم الان میسوزه فکر میکنه مامانم هرروز اینجاست منم میگم اره اینجا بود 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
هی داد من اینقدر جواب دادم اینقدر جواب دااالدم که طفلکیا دیگه ازم میترسن الان عذاب وجدان دارم ولیدخب ...

لعنتی🤣🤣

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
جدا شدی عوض کل بدیهاسونو دربیار مادرشوهرم الان میسوزه فکر میکنه مامانم هرروز اینجاست منم میگم اره ای ...

فقط منتظرم جداشم کلامم بیفته اینجا برنمیگردم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...