2777
2789
عنوان

رفتم خونه مادرشوهرم چقد دلم خنک شد جوابشونو دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

د همینو بگو .میگفت بهش خودتم که پیش مادرتی

هرروز بخدا خودش خونه مامانشخ با بچه هاش زنیکه گنده 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بیشترشون همینجورین 

منم از پدرشوهرمینا دورم  و هر وقت میرم خونشون ناراحت میشن برم به فامیلام که نزدیکشون هست سر بزنم  وقتی هم میرم و برمیگردم خونشون همه اش متلک میندازن😬

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
چقد بیکارن بگو چیکار داری اخه 

بخدا چه آدمای بیکاری پیدا میشن منکه اصلا وقت نمیکنم به زندگیه کسی سرک بکشمو دخالت کنم سرم تو زندگیه خودمه

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
مادرشوهر منم همین دیروز از دوس دختر پارسال شوهرم میگفت...منم ساکت😮🤐

مادرشوهرمن از نامزد سابقش میگفت 

دختر خوبی بود علی نتونست نگهش داره حتی خوابیدنشونم واسم تعریف میکرد 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
مادرشوهرمن از نامزد سابقش میگفت  دختر خوبی بود علی نتونست نگهش داره حتی خوابیدنشونم واسم تعریف ...

چقدر احمقن این جونورارو از کجا پیدا کردین دخترا

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
مادرشوهرمن از نامزد سابقش میگفت  دختر خوبی بود علی نتونست نگهش داره حتی خوابیدنشونم واسم تعریف ...

خیلی بده واقعا وقتایی ک شوهرم نیس این حرفارو میزنه منم ب شوهرم گفتم.گفتش که نمیدونم چرا مامانم اذیتت میکنه ولی بیخیال باش

از بهمن ماه پارسال کرونا رو بهونه کردم ۳  ۴ بار بیشتر نرفتم😂😂

خوب کاری واقعا با این جور آدما دوریو دوستی 

خیلی بده واقعا وقتایی ک شوهرم نیس این حرفارو میزنه منم ب شوهرم گفتم.گفتش که نمیدونم چرا مامانم اذیتت ...

من به خواهرشوهرم‌گفتم بگو دیگه نگه بدم میاد دیگه نگفت چون از شوهرم حساب میبرن 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم