2777
2789
منم از یه اصطلاحه لرها بدم میاد.خانواده همسرم لر هستن تا یه چیزی میشه مثلا میخوان دلسوزی کنن میگن مگ ...

اینکه ب هیچ عنوان معنی بدی نداره کافر😂

من برای داشتن زندگی بهتر میجنگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خنده بهش بگو مردم عمه هاشون بهشون میگه عزیزم جیگرم گلم ،اینم شانس بچه منه عمش بهش میگه چرکن، بگو ...

عزیزم لطفا دراین مورد هم کمک کن . اگه این رو بگم خیلی خوبه ولی از اینکه پشت سرم حرف بزنن میترسم . 

ولی میگم اگه یه جواب بهتر پیدا نکردم . سوالم اینه که اگه این رو بگم اون هم چون خیلی حیله گره ، سریع میگه آخه دوستش دارم که میگم چرکن... باید چی جوابشو بدم که ضایع ش کنم و نشون بدم که از روی قصد و با نیتی غیر از دوست داشتن داره میگه چرکن

آفرین آفرین خیلی خوب گفتی . ولی یه چیز ملایم تر نیست ؟ آخه اینجوری بعدا پشت سرم حرف میزنن و من میشم ...

یعنی چی کوردا قویترن؟ این حرفا چیه؟ چرا همش داری به این فکرمیکنی وجدامیکنی؟ یعنی توله سگ و پدرسوخته و دیوونه و اینارم فقط کوردا میگن؟ 

اگه میشه یه صلوات مهمونم کنین...مرسی  راستی توی تاپیک های ختم ونذر یامذهبی تگم کنین.پیشاپیش ممنون والتماس دعا  

حق داری منم باشم بدم میاد ،ولی اونقدر خودم بچمو با کلمات قشنگ قشنگ تو جمع و تو خلوت صدا میکنم که هیچ کس به خودش اجازه نمیده کلمات زشت به کار ببره حتی به شوخی ،درک نمیکنم اینایی که میگن ما هم به بچه ی خواهر یا برادرمون اینجوری میگیم ،خب خوشگلای من این همه کلمات قشنگ حتما باید واسه ابراز عشقتون کلمات زشت بگین؟

آفرین آفرین خیلی خوب گفتی . ولی یه چیز ملایم تر نیست ؟ آخه اینجوری بعدا پشت سرم حرف میزنن و من میشم ...

لطیف تر دیگه بلد نیستم،😁یا میتونی از زبون بچت وقتی گفت چرکن بگی عمه جون منظورت همون خوشگلم و عزیزمه دیگه، یا هم اینکه به عنوان یه مادر سوسول که عاشق بچشه پاشی بزنی نصفش کنی،چون من خودم یه مادر سوسولم اینو گفتم😁😁

توام بگو چرکن خودتی کسکم هرچه کسم😂

نه آخه اینطوری بدش میاد و جواب بدی میده . کم عقل و کله شقه 

شما معلومه کوردها رو خوب میشناسی .یه جواب با سیاست بلدی بهم بگی . یک جواب واسه وقتی که سه نفری هستیم فقط یعنی من و اون و بچم ، اون وقتی تنهاییم بیشتتتر میگه .

و یک جواب واسه توی جمع که با لحن مهربون تر و با دوست داشتن میگه . البته گاهی هم با لحن بد کوردی حرص در آر میگه

خوب با رفتارم نشون دادم. البته راست میگی باید بهش بگم.به نظرت چطور بگم ؟ تا حالا خیلی اذیتم کرده&nbs ...

من بودم میگفتم روی بچه تاثیر بد میزاره رو شخصیت و روحیه ش، حرفای بد به بچه نزن البته با خوبی میگفتم اگه بازم میگفت تندتر میگفتم واقعا هم رو شخصیت و اعتماد بنفس بچه تاثیر میزاره اصلا درست نیست بچه رو با القاب بد صدا کنی

این روزا میگذره وبچه بزرگ میشه چیزی که یادشون میمونه حرف شماست... 

اگه میشه یه صلوات مهمونم کنین...مرسی  راستی توی تاپیک های ختم ونذر یامذهبی تگم کنین.پیشاپیش ممنون والتماس دعا  
آخه مثلا چه طوری بگم ؟ و توی جمع باید بگم که روش تاثیر داشته باش

خب  اینجور موقع ها بگو خواهر باباش اینطوری نیس😊

از جانب بچت بهش بگو ابجی باباش خواهر باباش😈

اینم بشه نقطه ضعف تو

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
لطیف تر دیگه بلد نیستم،😁یا میتونی از زبون بچت وقتی گفت چرکن بگی عمه جون منظورت همون خوشگلم و عزیزمه ...

اونم میگه آره عزیزم خوشگلم ، چرکن برکن م

خیلللی حرص در میاره ومن خیلی مهربون م و چیزی نمیگم