2777
2789
چرکن یه اصطلاحه اگه به خنده بگه معنی بدی نداره

آره میدونم . همیشه هم میگفت. ولی اون روز بد گفت و لحنش بد بود چون از بچم یکم عصبانی بود که اذیت شون میکنه.

و من هم که باید به جای بچم میگفتم بله عمه چیکارم داری ؟

چیزی نگفتم و اون فهمید که خوشم نیومده از حرفش و بعد اون روز همش میگه چرکن ، چررکن ، عزیز..‌ و من هیچییی ننیگم و اگه خودش بود یه جوری دهن من رو میبست.

و این رو هم بگم که دوست داره بچم بهش بگه عمه جون و اگه بگم عمه خالی خوشش نمیاد و میگه عمههه جون. بگو عمهجون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میخوای خورده نشی، نظرتو اینجا جار نزن ،تو دلت نگه دار درست نیست در مورد یک قومیت خاص اینجوری نظ ...

بعدشم ادعا کنی خیلی خوبی و دیگران دور از جون سگ هستن و میخورنت‌!! 

جای تاسف داره... 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

چرکن رو به شوخی هم استفاده میکنن .منم گاهی میگم .البته درستش چلکنه .حساس نباش

شاید فقط قصدش شوخیع

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

شوهرم تو اینه بخودش میگه کثیف اشغال جذاب لهنتی😐

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
شوهرم تو اینه بخودش میگه کثیف اشغال جذاب لهنتی😐

😂😂😂😂😂😂

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
بیزارم ازشون  نخوریدم لدفن😒

با یه من عسل هم نمیشه خوردت 

عزیزم لاید تکه کلامشه شما چرا بع خودت میگیری.بزار بگه نقطه ضعف نده دستش بی تفاوتی بهترین کاره

فقط یکبار واکنش نشون دادم و اون هم این بود که جوابش رو ندادم . ولی از اون روز طوری رفتار میکنه و همش میگه چرکن ، که انگار من بدم میاد ولی بدم نمیاد همیشه. فقط هر وقت که در حال خرابکاری کردن بچم ، بهش میگه چرکن بدم میاد چون حس میکنم دوستش نداره و چون از دستش ناراحته ، میگه چرکن پرکن . فک کنم باید به شوخی چیزی بگم مثلا بگم دخترم عمه فلانی رو اذیت نکن چون بدش میاد با اسم صداش کنه بچم و باید بگه عمه جون...

وا بچشه یعنی چی اونطوری با کلمات بد باهاش حرف بزنه، من بودم اولش خوب میگفتم نگو تا آخرشم میرفتم.. ال ...

خوب با رفتارم نشون دادم. البته راست میگی باید بهش بگم.به نظرت چطور بگم ؟ تا حالا خیلی اذیتم کرده 

امروز باز هم گفت و من برای بار دوم واکنش نشون دادم یعنی گفتم دخترم بیا بریم بالا دیگه . و اون فهمید من بدم اومد و همشش پشت سر هم میگفت چرکن پرکن

فقط یکبار واکنش نشون دادم و اون هم این بود که جوابش رو ندادم . ولی از اون روز طوری رفتار میکنه و همش ...

واااا چ عمه ای خدا.اره یه بار طوری رفتار کن ک انگارناراحت شدن عمه جون بچه ت واست خیلی مهمه😂بلکه خدا این عمه جون رو به راه راست هدایت کنه.

جهان به اعتبار خنده ی همسرجان ودخترم زیباست...
فقط یکبار واکنش نشون دادم و اون هم این بود که جوابش رو ندادم . ولی از اون روز طوری رفتار میکنه و همش ...

با خنده بهش بگو مردم عمه هاشون بهشون میگه عزیزم جیگرم گلم ،اینم شانس بچه منه عمش بهش میگه چرکن، بگو بزرگ شه حتما یادش میمونه چقدر عمش بامحبته

با خنده بهش بگو مردم عمه هاشون بهشون میگه عزیزم جیگرم گلم ،اینم شانس بچه منه عمش بهش میگه چرکن، بگو ...

آفرین آفرین خیلی خوب گفتی . ولی یه چیز ملایم تر نیست ؟ آخه اینجوری بعدا پشت سرم حرف میزنن و من میشم یه مادر سوسول که بچش رو لوس بار میاره و میگن کورد ها قوی هستن و با این حرفها و بدتر از این ناراحت نمیشن و سمیه با یک کلمه این جوری ناراحت میشه