2777
2789
عزیزم لطفا دراین مورد هم کمک کن . اگه این رو بگم خیلی خوبه ولی از اینکه پشت سرم حرف بزنن میترسم .&nb ...

بگو منم میدونم خیلی دوسش داری و بخاطر همین اینطوری میگی ولی بچه حستو از حرفات میگیره، وقتی بچه رو با کلمات بد خطاب کنیم مطمئن باش این احساس و پیدا میکنه که دوسش نداری که بهش اینطوری میگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی کوردا قویترن؟ این حرفا چیه؟ چرا همش داری به این فکرمیکنی وجدامیکنی؟ یعنی توله سگ و پدرسوخته ...

نه اینا رو همه میگن . ولی من با این حرف هد موافق نیستم . منظورم این بود که اونها واسه ضایع کردن من شاید بعدا پشت سرم اینطور بگن و بگن اون سوسوله و مثل ما نیست.و با فرهنگ ما جور نیست . چون من خودم کورد نیستم ولی هیچ کدوم از ابن حرف ها رو نمیزنم ولی اینها میگن . میگن چرکن ، الان با سیلی میرنم تو گوشت کر ت میکنم ، میمون .و... و من اصلا از این چیزها توی زندگیم استفاده نکردم حتی توی دعوا ولی همه مردم اینقدر حرف بد میزنن توی دعوا و کورد و لر و .. هم نداره

با خنده بهش بگو مردم عمه هاشون بهشون میگه عزیزم جیگرم گلم ،اینم شانس بچه منه عمش بهش میگه چرکن، بگو ...

یا شاید بگه خوب جیگرم و عزیزم رو هم میگم که.چی بگم اون موقع ؟ ضایع نشم

نه آخه اینطوری بدش میاد و جواب بدی میده . کم عقل و کله شقه  شما معلومه کوردها رو خوب میشناسی . ...

راستش منم تازه نامزد کردم با کرمانشاهیا‌.خیلی محبت میکنن بهم ولی واقعا نمیتونی تشخیص بدی حرف دلشونه یا نه.هنوز به شناخت واقعی نرسیدم ولی درکل حاشیه زیاد دارن.راحت خودکشی میکنن یا ادم میکشن انگار سگ کشتن.البته نامزد من کرد نیست لکه.حرفو خاله زنکی زیاد دارن سنتی هستن مثلا هنوز پسر دوستن یا مادرا راحت از روابط خصوصی پسرشون با عروسشون باخبرن.خانواده ی شوهر منکه اینجورین.مطمئنم آدمای بروز و با شخصیت زیادی هم دارع ولی اینم شانس مایه😐 بنظرم بگو دوس ندارم اینجوری صداش بزنی میدونم اگه سنش بیشتر بودو میدبد عمش اینجوری صداش میزنه خیلی ناراحت میشد 

اونم میگه آره عزیزم خوشگلم ، چرکن برکن م  خیلللی حرص در میاره ومن خیلی مهربون م و چیزی نمیگم

همه مون از این فامیلها با اخلاق مزخرف داریم که فکر نکرده حرف میزنن،راهشم اینه که یا کلا ندیدش بگیری انقدر بگه تا خودش ضایع شه یا هم جوابشو بدی که اگر شعور داشته باشه دیگه تکرار نمیکنه،در هر صورت حرص نخور

من بودم میگفتم روی بچه تاثیر بد میزاره رو شخصیت و روحیه ش، حرفای بد به بچه نزن البته با خوبی میگفتم ...

اره بخدا من موهام فرفری بود از این مدل وز وزیا هرچی هم شونه میزد مامانم باز رو هوا بود دخترخالم بهم میگفت هپلی انقدر دلم میشکست واقعا شخصیتم خورد میشد حتی گریه میکردم تو خلوتم هنوزم یادمه 

اره بخدا من موهام فرفری بود از این مدل وز وزیا هرچی هم شونه میزد مامانم باز رو هوا بود دخترخالم بهم ...

آره میدونم چی میگی. مادر شوهرم هم گاهی به بچم میکه خرابکار . چون داخل کمد و .‌‌.. دست میزنه. بچس خوب

یا شاید بگه خوب جیگرم و عزیزم رو هم میگم که.چی بگم اون موقع ؟ ضایع نشم

ببین عزیزم من الان تاپیکتو دیدم.پسر منم اولین نوه پسری خانواده شوهرم بود و واقعا عاشقش بودن.اما یکی از خواهرشوهرام که بیش از حد به بچم محبت میکرد بچمو با یه لقبی که من واقعا بدم میومد صدا میکرد.اون موقع بچم حدود یک و نیم سالش بود.منم یه روز خجالتو گذاشتم کنارو بهش گفتم عزیزم میدونم خیلی دوسش داری ولی توروخدا اینجوری صداش نکن.من واقعا ناراحت میشم.مطمعنم فلانی(اسم شوهرمو بردم)هم بشنوه خیلی ناراحت میشه.اونم گفت باشه دیگه اینجور صداش نمیکنم و واقعا هم اینکارو کرد.ضمنا ما کوردیم   

پسرم زندگیمه
آره میدونم چی میگی. مادر شوهرم هم گاهی به بچم میکه خرابکار . چون داخل کمد و .‌‌.. دست میزنه. بچس خوب

اسی از این حرفا ناراحت نشو.والا به خدا هربچه ای تو هر قومی که باشه و شیطونی کنه از این حرفا بهش میزنن.فک کنم شما زیادی حساسیت به خرج میدی

پسرم زندگیمه