2777
2789

چرا بچم بچم میکنن .چرا فکر میکنن از همه به نوه نزدیکترن.با بچم تماس تصویری گرفته بعد ب شوهرش میگه فک کنم مریض کردن بچه رو .آخه مگه تا حالا تو بزرگش کردی.دارم از حرص میترکم

خداجونم فقط تورو دارم خودت هوامو داشته باش...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادر شوهر است دیگر

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

خخخخ

اره مال منم یبار گفت بچه امو لخت نبرش بیرون درست و حسابی چیز بپوشونش 

منم رو کردم به شوهرم گفتم لخت نرو بیرون مامانت میگه من باید یادت بدی چیز بپوشی

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

ببین ی چیزی بگم تا تهش برو من بچم تازه ب دنیا اومدخ بود کافی بود اسمشو صدا کنن یا دست بهش بزنن رعشه بدنمو میگرفت میگفتم میخوان ب خودشون وابسته کنن الان دو سالشه ب زور میفرستمش بره پایین ی لحاف جمع کنم ینی ب زور میگم برو ببین کارت دارن ی حموم برم اگ بچت تازه بدنیا اومده هم حساسیت شما و هم اونا طبیعیه

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
چه جوری میشه زیاد صمیمی نکرد بچه رو؟؟

هرچی بچه میخواد البته چیزای خوبا زودتر ازاونا بهش بدی میدونی چیه پدربزرگ مادربزرگا مهربونو دل رحمن اکثرا مثلا شما بچت یه شکلات بخوره سر دومی ممکنه بگی نه ولی اونا بهش بدن بچه حالیش نمیشه ولی همین چیزای کوچیک یه دنیایی میشه براش فک میکنه اونا مهربون ترن از قبیل اینکارا بیرون بردنا

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
ببین ی چیزی بگم تا تهش برو من بچم تازه ب دنیا اومدخ بود کافی بود اسمشو صدا کنن یا دست بهش بزنن رعشه ...

۱۰ ماهشه.اینا واقعا میخان وابسته کنن. تا حالا نیم ساعتم ندادن بچم نگه دارن

خداجونم فقط تورو دارم خودت هوامو داشته باش...
عزيزم خودت دوست داري كه عروستون نزاره بچه اش با شماها و مامانت صميمي بشه

منظورم این نیس بچه فراری باشه دلم میخواد بچم طوری تربیت کنم از دست من به پدربزرگ مادربزرگ پناه نبره حتی سمت مادری...اخه یچیزای کوچیکی که بالاتر گفتم شاید بی ارزشه ولی برای بچه خیلی بچشم میاد

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.